neyse burda daha çok yazmayayım.....burasoı sonuçta mevduat topiği....
neyse burda daha çok yazmayayım.....burasoı sonuçta mevduat topiği....
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Sn Dudu,
Alıntıda kalan iki kısım ile ilgili sorum var.
1-) Sosyal yapının 2001'deki ile ne kadar benzer olduğunu düşünüyorsunuz?
2-) AB'ye alma konusunda da AB'nin nüfus projeksiyonlarına bakınca azalan çalışma çağındaki nüfusu göz önüne alırsak almak zorunda kalabilirler gibi geliyor. Robotların ve yapay zekanın birçok anlamda iş hayatına adapte edilmezse kısa sürede.
Bu vesileyle bir de halinizi hatrınızı sorayım, ne zamandır soru sormuyorum size.
Teşekkürler.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkur ederim sn. Miriel iyiyim yuruyuslerime devam ediyorum.
Dogrudur sosyal doku eskisi gibi degil ama yine de batidaki gibi de degil.
Ben bu egitim seviyesi ile bizim genc nufusun batinin isine yarayacagini dusunmuyorum.
Yanlis hatirlamiyorsam bir kac sene evvel bir batili ulke bizim egitim sistemimiz hakkinda bir arastirma yaptirmis ve sonuclari paylasmisti.
PISA testlerindeki seviyemiz bizim onlarin istedigi seviyede katma degerli urunler uretemeyecegimizi gosteriyor.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
sn.dudu kısacası artık 90 ların ve 2001 lerin krizzamanları gibi zamanlarda değiliz..bir çok varlık artık elimizde değil..Piyasa saldırılara daha açık..ve bu gavur icadı internet ve sosyal medya toplumu çok değiştirdi....krizler bu sefer çok sert olacaktır..benim asıl korkum hem dış hemde iç br krizin süt üste gelmesi......felaket olur..Allah kourusun...Ticaret savaşları başladı ve yeni başladı..
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Imar barisindan neden fazla bir para toplanamayacagini da soyleyeyim.
Insanimiz belesi avantayi sever, zaten bedavaya kullandigi bir sey icin neden ekstradan para odesin ki?
Eskiden bir 2B cikartmislardi bilirsiniz onun akibetine ugrar bu da.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri