Sayfa 927/1001 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İŞ Bankası benzeri THY'yi holding yapıp altta uçak şirketleri kurup bunları halka açma veya yabancılar ile ortaklık yapma planları olabilir. %51î bizde, yönetim bizde filan denip vatandaşı ikna ederler.
    Borsadaki bir gruptaki fetö icadı bir koyundan üç post çıkarma benzeri matruşka iç içe yapılanmayı tüm borsaya yayacaklar diyorsun yani...

Zaten borsanın geldiği şu anki durumun arkasında da büyük oranda bu yapı var diye düşünmüyor değilim... Adamlar bu grupta yaptığı piyasa (finansman) hareketini (önce birini çıkar, sonra onu verirken diğerlerini çıkar, birini diğeri ile finanse et) tüm borsaya uyarladılar... Belki de affederiz ama bize çalışırsınız denmiştir... Sonuç badem borsası ve fkları fezaya ulaşan hisseler...

2. ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs: "Türkiye yeniden oyuna dahil oluyor."

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Aşırı korku’ borsalara geri döndü
    Nickini felakettellalı470 diye değiştirsene...

Ya da bigshort a telif ödeyip onun niki al...

4. Normalde kooperatifler olması lazım, ama o zengin olmayı değil iş yapmayı teşvik ediyor.

Hisse başkasına satılmak üzere alınır diye bir yatırımcının sözü var, ben bunu ileride kime satacağım diye düşünmek lazım.

BIST30'un her zaman müşterisi oluyor, diğerlerinde kilitlenme hikayeleri çok duyuyorum. Atıyorum biriktire biriktire 10 milyon TL yaptın ama o kadar hisseyi satıp da ev alabileceğin hisse yok, bir kaç güne yayman lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. biz teknikçilerin seveni azdır bu alemde çünkü TEKNİĞİN dövdüğü adam çoktur örnek memed
    teknik analiz vardır arkadaşlar ama doğru uygularsanız .THY nden fren yaptı teknik den dolayı ortalamalar aşağıda kaldı , bolinger bant 240 dk dışarı uçtu kuş ,bunlar hepsi teknik düzeltme ve dengelenme için yapılır.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs:

"Türkiye yeniden oyuna dahil oluyor"..
    Oyuncular tamam
    Taşları dizin

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Topikte arka sayfaları okumadan ahkam kesiyor olmasın burayı takip edenler ,
    ne yazdıysak arka sayfada düşünce yazmıyorum .
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs:

"Türkiye yeniden oyuna dahil oluyor"..
    Oyuncular tamam
    Taşları dizin

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir ihtimal olarak:

Milletin elinde dolar altın var, Türkiye artık güvenilir diyecekler ve carry trade ile girecekler. Millet dövizini vadeli yüksekden sattım diye sevinecek satmayanlar turşusunu kuracak.

Vadeli hisselerde yaptıkları oyunun büyüğünü yapacaklar bence.

Oyunu seçimlerden sonra da yapabilirler, seçimlerden önce de yapabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 927/1001 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •