Sayfa 928/1006 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim sn. Miriel iyiyim yuruyuslerime devam ediyorum.
    Dogrudur sosyal doku eskisi gibi degil ama yine de batidaki gibi de degil.
    Ben bu egitim seviyesi ile bizim genc nufusun batinin isine yarayacagini dusunmuyorum.
    Yanlis hatirlamiyorsam bir kac sene evvel bir batili ulke bizim egitim sistemimiz hakkinda bir arastirma yaptirmis ve sonuclari paylasmisti.
    PISA testlerindeki seviyemiz bizim onlarin istedigi seviyede katma degerli urunler uretemeyecegimizi gosteriyor.
    Syg,
    Egzersiz ve kaliteli beslenme önemli, gençlere iyi örneksiniz.

Evet, uluslararası sınavlarda derece düşük fakat dağılım da oldukça heterojen. Dağılımın pozitif taraftaki ucu da analitik anlamda oldukça iyi, Boğaziçi İtü Koç Odtü Bilkent vb.

İş gücünü dışarıdan almazsa bu problem için tek çare robotlar sanırım, sizce nasıl çözerler?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AYDAN DAHA TUHAF OLAN TÜRKİYE...
    Gönderi
    618
    Çok güzel şeyler öğreniyorum burayı okuyunca , herkese teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUMARI OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAKTADIR

3.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Egzersiz ve kaliteli beslenme önemli, gençlere iyi örneksiniz.

Evet, uluslararası sınavlarda derece düşük fakat dağılım da oldukça heterojen. Dağılımın pozitif taraftaki ucu da analitik anlamda oldukça iyi, Boğaziçi İtü Koç Odtü Bilkent vb.

İş gücünü dışarıdan almazsa bu problem için tek çare robotlar sanırım, sizce nasıl çözerler?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Avrupa birliğine almalarına gerek yok ki
    İnsanlar zaten burdan kaçacak yer arıyor
    E onlar da iyileri seçerek kontrollü bir şekilde ihtiyaçlarını karşılıyor

Tanıdığım pek çok kişi yurt dışına gitti, bir şekilde ayarlayabilse uçarak gidecekler de cabası

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    2 ocak 2013 dolar kuru 1.77

6 haziran 2018 dolar kuru 4.57
    2001 ocak dolar kuru 1.23

2013 ocak dolar kuru 1.76

Yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    sn.dudu kısacası artık 90 ların ve 2001 lerin krizzamanları gibi zamanlarda değiliz..bir çok varlık artık elimizde değil..Piyasa saldırılara daha açık..ve bu gavur icadı internet ve sosyal medya toplumu çok değiştirdi....krizler bu sefer çok sert olacaktır..benim asıl korkum hem dış hemde iç br krizin süt üste gelmesi......felaket olur..Allah kourusun...Ticaret savaşları başladı ve yeni başladı..
    Topiğe keşke daha sık gelsen.. Aklı başında yorum yapan pek olmuyor maalesef.. Benim de en büyük korkum aynı anda iç ve dış krizin çıkması.. İç kriz çok uzak değil gibi ama dış kriz ya 2019 sonuna doğru ya da 2020 yılında gelicek tahminen.. En azından Türkiye 2 ay rahat..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,150
    Merhaba..burası mevduat topigi olduğundan pek yazmıyorum..haklı olarak kiziyorlar.
     Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Topiğe keşke daha sık gelsen.. Aklı başında yorum yapan pek olmuyor maalesef.. Benim de en büyük korkum aynı anda iç ve dış krizin çıkması.. İç kriz çok uzak değil gibi ama dış kriz ya 2019 sonuna doğru ya da 2020 yılında gelicek tahminen.. En azından Türkiye 2 ay rahat..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Benim bu forumda yaklaşık 7 yıldır edindiğim en büyük tecrübe kişilerin yatırım tercihi değiştiğinde söylemlerininde değiştiğidir ! Dolarda iken ayrı borsada iken ayrı tl de iken ayrı arşive bakıldığında aynı kişinin farklı yorumları nasıl yapabildiğini tebessümle görebiliyorsunuz !
    Sn.Bahri yatırım araçlarının değişmesini ben oldukça doğal buluyorum. İnsanların yaptıkları yatırım araçlarına paralel yorum yapmaları da oldukça sağlıklıdır... Asıl sağlıksız ve manüpülasyon; yatırım yapmadan, yatırım yapmış gibi, inanmadıkları argümanları savunup, buradaki insanları yanıltmalarıdır...

Mesela 2015 yılında Borsa da idim... 2016 darbe girişimi satmıştım.. Sonrasından 3,38 TL den USD a girmiş girerken de aşırı ucuz alın diye de yazılar yazmıştım.. Belki hatırlarsınız... Daha sonra 3,96 TL olunca çok pahalandı satıyorum dediğimde USD topiğinden AFAROZ edilmiştim.. Devamında USD 3,98 TL den 3,71 e kadar gelmişti...

Daha sonra faizler artıcak TL ye geçiyorum dedim... 8 ay TL de faizde kaldım... Çünkü BIST 122,000 de USD 4 TL ye tekrar dayanıp devamında RALLY yapmıştı...

Ama şu an BİST ti te ucuz buluyorum.. %75 Hissede %25 TL mevduat faizdeyim...

Asla numara yapmadım... Gayet net neye inanırsam onu yazdım, savundum... Hala da savunurum... BİST in 41 milyar TL lik Bankası Akbank 2008 yılı Global Kriz fiyatı olan 7,01 TL ye geldi.. Nasıl yazmam UCUZ bu BİST in en büyük markası diye... Akbank 5 sene önce hissesi 7 USD dı.. Şimdi 1,5 USD etmiyor.. Pahalı denilebilinirmi? 2008 de özkaynakları 14 milyar TL iken...

O sebeple; yatırım araçlarının değişmesi doğaldır; doğal olmayan yatırım yapmadan inanmadan numaradan aldım, sattım, sen de al, sende sat demektir...

Not; Burada kimse kimseye inanmasın... Okuyun, geçin ve yüreğinize inanın.. Doğru söyleyeni yüreğiniz bilir... Yüreğinize inanın...

KONUYU KAPATIYORUM

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,150
    Sn.selka sizi çok taktir ediyorum..yanlış anlamayın..ama dikkat edin bankalarin aktiflerinde ciddi bozulma var..yani cokda ucuz olmayabilirler..ha gidermi gidebilir...ama siz yinede dikkat edin.syglr.(susun derseniz susarim..)
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.Bahri yatırım araçlarının değişmesini ben oldukça doğal buluyorum. İnsanların yaptıkları yatırım araçlarına paralel yorum yapmaları da oldukça sağlıklıdır... Asıl sağlıksız ve manüpülasyon; yatırım yapmadan, yatırım yapmış gibi, inanmadıkları argümanları savunup, buradaki insanları yanıltmalarıdır...

Mesela 2015 yılında Borsa da idim... 2016 darbe girişimi satmıştım.. Sonrasından 3,38 TL den USD a girmiş girerken de aşırı ucuz alın diye de yazılar yazmıştım.. Belki hatırlarsınız... Daha sonra 3,96 TL olunca çok pahalandı satıyorum dediğimde USD topiğinden AFAROZ edilmiştim.. Devamında USD 3,98 TL den 3,71 e kadar gelmişti...

Daha sonra faizler artıcak TL ye geçiyorum dedim... 8 ay TL de faizde kaldım... Çünkü BIST 122,000 de USD 4 TL ye tekrar dayanıp devamında RALLY yapmıştı...

Ama şu an BİST ti te ucuz buluyorum.. %75 Hissede %25 TL mevduat faizdeyim...

Asla numara yapmadım... Gayet net neye inanırsam onu yazdım, savundum... Hala da savunurum... BİST in 41 milyar TL lik Bankası Akbank 2008 yılı Global Kriz fiyatı olan 7,01 TL ye geldi.. Nasıl yazmam UCUZ bu BİST in en büyük markası diye... Akbank 5 sene önce hissesi 7 USD dı.. Şimdi 1,5 USD etmiyor.. Pahalı denilebilinirmi? 2008 de özkaynakları 14 milyar TL iken...

O sebeple; yatırım araçlarının değişmesi doğaldır; doğal olmayan yatırım yapmadan inanmadan numaradan aldım, sattım, sen de al, sende sat demektir...

Not; Burada kimse kimseye inanmasın... Okuyun, geçin ve yüreğinize inanın.. Doğru söyleyeni yüreğiniz bilir... Yüreğinize inanın...

KONUYU KAPATIYORUM
    MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 928/1006 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •