Sayfa 928/1024 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Powerpc ben de aynı fikirdeyim doların çok yukarı gitme potansiyeli var ama ben 1600 tl zararla 3.58 den sattım dolarımı temmuz ilk haftası. 3 ayda faiZe göre toplam zarar 6000 tl. Siz de aynı şekilde Zararınızı kabul etmelisiniz. Ben eylul de daha düşük seviyelern görüleceğini düşünüyorum bu yüzden alıma 3,4x lerden başlayacağım. Benimkisi de risk tabii farkındayım ama 14,75 ten faiz işliyor ve dolar 3.52 şu an. Eylul de fed faiz arttırmayacak ve sizin haklı olduğunuz doların yükselmesine yönelik düşünceler piyasa tarafından göz ardı edilecektir. 3.43 hedefimdir eğer tepki gelmesse 3.34 gelebilir

Full girdiniz o zaman .kademeli alsaydiniz 3.47 civarında kalan kismiyla ortalama düşürurdünüz.

Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Powerpc ben de aynı fikirdeyim doların çok yukarı gitme potansiyeli var ama ben 1600 tl zararla 3.58 den sattım dolarımı temmuz ilk haftası. 3 ayda faiZe göre toplam zarar 6000 tl. Siz de aynı şekilde Zararınızı kabul etmelisiniz. Ben eylul de daha düşük seviyelern görüleceğini düşünüyorum bu yüzden alıma 3,4x lerden başlayacağım. Benimkisi de risk tabii farkındayım ama 14,75 ten faiz işliyor ve dolar 3.52 şu an. Eylul de fed faiz arttırmayacak ve sizin haklı olduğunuz doların yükselmesine yönelik düşünceler piyasa tarafından göz ardı edilecektir. 3.43 hedefimdir eğer tepki gelmesse 3.34 gelebilir
    Doların hareketini sadece FED kararına bağlamak, iç - dış politik gelişmeleri ve özellikle Eylül ayında Kuzey Irak referandumu vb gelişmeleri ihmal etmek fazla risk almak sayılmaz mı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,145
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Doların hareketini sadece FED kararına bağlamak, iç - dış politik gelişmeleri ve özellikle Eylül ayında Kuzey Irak referandumu vb gelişmeleri ihmal etmek fazla risk almak sayılmaz mı?
    aslında doların yönünü belirlemek için genel kanıya bakmakta bir yol olabilir mi? genelde dolar al deniyorsa satmak sat deniyorsa almak ..ne dersiniz? para babaları çoğunluğun beklentisini neden yasın ki? )))

5.  Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Powerpc ben de aynı fikirdeyim doların çok yukarı gitme potansiyeli var ama ben 1600 tl zararla 3.58 den sattım dolarımı temmuz ilk haftası. 3 ayda faiZe göre toplam zarar 6000 tl. Siz de aynı şekilde Zararınızı kabul etmelisiniz. Ben eylul de daha düşük seviyelern görüleceğini düşünüyorum bu yüzden alıma 3,4x lerden başlayacağım. Benimkisi de risk tabii farkındayım ama 14,75 ten faiz işliyor ve dolar 3.52 şu an. Eylul de fed faiz arttırmayacak ve sizin haklı olduğunuz doların yükselmesine yönelik düşünceler piyasa tarafından göz ardı edilecektir. 3.43 hedefimdir eğer tepki gelmesse 3.34 gelebilir
    ben uzun vadeciyim, TL ye dönmediğim sürece zararım falan yok. dolarım yine aynı dolar. kimse kusura bakmasında benim TL ye dönme niyetim yok. ha şu olur doların bir kısmı ile CHF,GBP,EUR arbitraj yapabilirim. ama neden TL de durmam gerektiğini burada kimse açıklayamadı,hep realiteden uzak miyop cevaplar verildi. yani FASA FİSO. şu kesindir: TL vadede olan %99 devalden kaçamaz,keklik gibi avlanır. ben kimseye niye şöyle böyle yaptın demiyorum ama nedense bana dolarda olduğum için bir düşmanlık var,bence bu düşmanlık değil HASET.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Adam orada rahat ise ki oyle oldugunu soyluyor daha ne kurcaliyorsunuz?
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bir gun gelecek ben de tum kagitlarimi satip, parami dovize cevirip muhtemelen Tr'deki faizin 1/3 une razi olarak yurtdisina gidecegim.
    Sirf huzurlu olmak icin bu bedeli odeyecegim.
    Ben Power'i cok cok iyi anlayabiliyorum.
    Syg,

Sayfa 928/1024 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •