Sayfa 928/930 İlkİlk ... 428828878918926927928929930 SonSon
Arama sonucu : 7434 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    TBMM 29.08.2025 tarihinde olağanüstü toplanıyor

https://www.sondakika.com/dunya/habe...azze-18987319/
    Soykırım yaşandı bitti, şimdi açlık soykırımı sürüyor. Neyin toplantısı ki bu.

Gazze toplantısı filan demez CHP kesin komisyon kurar.

Bunlar da kesin ekonomide bunları götürecek bir şey var ki, gündemi değiştiriyorlar.

Yoksa 60 vekil çekilse, seçimler yenilenmek zorunda.

Belki arada sıyırırız diye İsrail'e bulaşacaklar belki de.

Memur zammı askıdayken bunu yapıyorlar, polis ve rütbeli burnundan solurken.

Hay'r olsun inşallah.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Muhalefetin tamamı istifa etse bile 1. Meclisin istifaları onaylanması lazım 2. Ara seçime giderler milletvekili sayısını artırırlar, yaparlar mı valla yaparlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Parti değişimi olmamalı ne milletvekili ne de belediye başkanı için, partisinden istifa eden bağımsız kalmalı veya görevinden de istifa etmiş sayılmalı.

12 Eylül anayasasında vardı yanlış hatırlamıyorsam, başka partiye geçiş yasaktı milletvekilleri için, sonra abidik gubudik değiştirdiler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Soykırım yaşandı bitti, şimdi açlık soykırımı sürüyor. Neyin toplantısı ki bu.

Gazze toplantısı filan demez CHP kesin komisyon kurar.

Bunlar da kesin ekonomide bunları götürecek bir şey var ki, gündemi değiştiriyorlar.

Belki arada sıyırırız diye İsrail'e bulaşacaklar belki de.

Memur zammı askıdayken bunu yapıyorlar, polis ve rütbeli burnundan solurken.

Hay'r olsun inşallah.
    Kınama kararı çıkar ve toplantı biter.

Bu kadar.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kınama kararı çıkar ve toplantı biter.

Bu kadar.
    Kim öper ki Yalova Kaymakam'ını

6. 60 vekil çekilirse erken seçim değil ara seçim olur. (ki meclisin istifaları onaylaması gerekiyor)
    Ara seçime katılırsan, diyelim yarısını geri aldın, diğer yarısını iktidar alır.
    Sana bana sormadan anayasa değişikliği için 400 MV ne ihtiyaç var. Eksik zaten 25 ti Hadi geçmiş olsun.

7. Burada sayın Güneysu ya bir sorum olacak geçenlerde , üyeliğinizin kıymetini bilin artık yeni üye alınmayacak demişti. ancak sürekli yeni üye görüyorum.

Bu bir şikayet değil , insanlar tabii üye olsunlar , geçenlerde söylenen söz / fikir değişikliğe mi uğradı ?

Sadece meraktan soruyorum ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Burada sayın Güneysu ya bir sorum olacak geçenlerde , üyeliğinizin kıymetini bilin artık yeni üye alınmayacak demişti. ancak sürekli yeni üye görüyorum.

Bu bir şikayet değil , insanlar tabii üye olsunlar , geçenlerde söylenen söz / fikir değişikliğe mi uğradı ?

Sadece meraktan soruyorum ...
    Geçen yeni bir üyeye yazmıştım,hani yeni üye alınmıyordu diye belirttim,oda beni yönetim aldı bilgi işlem için diye belirtmişti

Sayfa 928/930 İlkİlk ... 428828878918926927928929930 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •