3.20'yi gösterip gerisin geri aşağı saldılar... 3.20 çok güçlü direnç, geçilmesi zor gibi ama bir geçilirse 3,50'lere hızla gelecektir diye düşünüyorum.
Sakın ha YTD....
kimse bir yazmamış. ben birşeyler karlayayım. 2020/12 bilançoya göre özsermaye karlılığı %87. tabi bu rakamın yüksek olmasının sebebi özsermayesini nerede ise sıfırlamış. ancak bedelliden gelen 80 milyon ile borç kapatıldı. ve 2020/4. çeyrekte net 60 milyon kar yazdı. 2021/3 aylıkta son çeyrek karını yapsa, özsermaye=25+80+60=165milyon. kar da 60 milyon olduguna göre özsermaye kalılığı yaklaşık %45 olur ki ben ce oldukça iyi ve tabi özsermaye artışı ise %550 olurki ben hissenin ralli yapacagı görüşündeyim. bakalım bu hesabı erkenden görebilecekler mi?
Kelebek ederi olup da bist de halen fiyatlanmamis nadir kagitlardan.. israrla 2023 kadar burdayim anaparami tutup 2023 kadar kari satarim.
Ciro uzerinden yatasla karsilastima yaparsak
%40 yatasa gore ucuz.. ben ikisinide esit miktarda tasiyorum.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sessiz kalmış burası...........
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Mustafa Kemal Atatürk
Hisse geri alımına ilişkin bir haber var detayını biliyormusınuzELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri