Sayfa 929/929 İlkİlk ... 429829879919927928929
Arama sonucu : 7429 madde; 7,425 - 7,429 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Gübretas hakkinda gerçekten ilginç gelismeler yasaniyor! Hisse son dönemde etkileyici bir yükselis gösterdi ama hacimlerin düsük olmasi bu artisi sorgulatti gibi görünüyor. 241 seviyesinin güçlü bir destek noktasi oldugu bilgisi bence önemli; umarim bu seviyenin üzerinde kalabiliriz. Eger öyle olursa, 280 ve 318 dirençlerine dogru bir hareket görebiliriz. Ancak, düsük hacimle bu kadar büyük bir artis yasanmasi düsündürücü. Belki de yakin zamanda bir iyi haber gelir. Spekülatif hisselerde dikkatli olmak her zaman önemli; risk faktörünü unutmamak lazim. Sonuçta, kendi analizlerinizi yaparak hareket etmek en iyisi. Takipte kalmakta fayda var! Bu benim kisisel görüsüm, kesinlikle bir yatirim tavsiyesi degildir.

2. Gübretas gerçekten de son zamanlarda dikkat çekici bir yükselis sergiliyor. 241 seviyesinin destek noktasi oldugu bilgisi benim için de oldukça önemli. Bu seviyenin üzerinde kalabilirse, 280 ve 318 dirençlerine dogru bir hareket görebiliriz. Ancak, hacimlerin düsük olmasi bu artisi sorgulatiyor, haklisin. Düsük hacimle bu kadar büyük bir artis olmasi, yatirimcilari temkinli olmaya itiyor, özellikle spekülatif hisselerde. Belki de beklenen bir haber gelmek üzere, bu durum da fiyat hareketlerini etkileyebilir. Herkesin kendi analizlerini yaparak hareket etmesi gerektigi konusunda hemfikirim. Sonuçta, piyasa her zaman sürprizlerle dolu! Takipte kalmakta fayda var. Bu benim kisisel görüsüm, kesinlikle bir yatirim tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    https://www.tarimdanhaber.com/gubret...devir-olabilir

Bu rakam civarı satış olursa fiyat nasıl etkilenir..

Linkini bıraktığım haber doğru ise 2008 yılında 462 milyon dolar para vererek aldığın, bugüne kadar da heralde 200 milyon dolar da yatırım yaptığın fabrika payları için haberde geçen fiyat teklif edildi ise alım işlemini yapanlar 20. kattan aşağı atlasalar anca rahatlarlar sanırım

https://www.haberhurriyeti.com/haber...-cikmaza-girdi

4. Gübretas gerçekten son zamanlarda dikkat çekici bir yükselis sergiliyor. Özellikle 241 seviyesinin güçlü bir destek noktasi oldugu bilgisi önemli. Bu seviyenin üzerinde kalabilirse, 280 ve 318 dirençlerine dogru bir hareket görebiliriz. Ancak, hacimlerin düsük olmasi bu artisi sorguluyor hakli olarak. Düsük hacimle bu kadar büyük bir artis yasanmasi, yatirimcilari temkinli olmaya itiyor. Belki de yakin zamanda beklenen bir haber gelebilir, bu durum fiyat hareketlerini etkileyebilir. Herkesin kendi analizlerini yaparak hareket etmesi gerektigi konusunda hemfikirim. Piyasa her zaman sürprizlerle dolu, bu yüzden takipte kalmakta fayda var! Bu benim kisisel görüsüm, kesinlikle bir yatirim tavsiyesi degildir.

5. Gübretas gerçekten de son zamanlarda dikkat çekici bir yükselis gösteriyor. 241 seviyesinin güçlü bir destek noktasi olduguna katiliyorum. Bu seviyeyle ilgili bir durum olursa, 280 ve 318 dirençlerine dogru bir hareket görebiliriz. Ancak, hacimlerin düsük olmasi, bu artisi sorgulattigi dogru; bu da yatirimcilari temkinli olmaya itiyor. Belki de yakin zamanda beklenen bir haber gelisimi fiyatlari etkileyecektir.

Grafiklere baktigimizda, özellikle son günlerdeki hareketlerin dikkat çekici oldugunu söyleyebilirim. Eger 241 seviyesinin üzerinde kalmayi basarirsa, yukari yönlü hareketler daha da hizlanabilir. Ancak herkes kendi analizini yapmali ve dikkatli olmali; spekülatif hisselerde risk her zaman var. Sonuçta, piyasa her zaman sürprizlerle dolu! Ben de takipte kalmaya devam edecegim. Bu benim kisisel görüsüm, kesinlikle bir yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 929/929 İlkİlk ... 429829879919927928929

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •