Sayfa 929/1024 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir gun gelecek ben de tum kagitlarimi satip, parami dovize cevirip muhtemelen Tr'deki faizin 1/3 une razi olarak yurtdisina gidecegim.
    Sirf huzurlu olmak icin bu bedeli odeyecegim.
    Ben Power'i cok cok iyi anlayabiliyorum.
    Syg,
    dudu, o gün gelene kadar o yollar kapanacak eğer yapacaksan şimdi fırsat varken yapmalısın. kambiyo rejimi değişecek, YAKINDA SİNEMALARDA...

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir gun gelecek ben de tum kagitlarimi satip, parami dovize cevirip muhtemelen Tr'deki faizin 1/3 une razi olarak yurtdisina gidecegim.
    Syg,
    Sayın Dudu,

Lütfen önceden haber verin ki endeks vadelide short pozisyon açalım.

Tercihiniz hangi ülke?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,148
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,
    siz yine yurt dışındada sağlam temettü hissesi bulur alırsınız

Sayın Dudu, o zaman da bıyıklı yabancı statüsünde eski temettü hisselerine yatırım yapabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,148
    iyi geceler
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ben uzun vadeciyim, TL ye dönmediğim sürece zararım falan yok. dolarım yine aynı dolar. kimse kusura bakmasında benim TL ye dönme niyetim yok. ha şu olur doların bir kısmı ile CHF,GBP,EUR arbitraj yapabilirim. ama neden TL de durmam gerektiğini burada kimse açıklayamadı,hep realiteden uzak miyop cevaplar verildi. yani FASA FİSO. şu kesindir: TL vadede olan %99 devalden kaçamaz,keklik gibi avlanır. ben kimseye niye şöyle böyle yaptın demiyorum ama nedense bana dolarda olduğum için bir düşmanlık var,bence bu düşmanlık değil HASET.

Düşmanlık yok , doğru yoldasınız uzun vadede.
    Ama yaptğınız 100 bin tl lik aracı kaskolamak için 3000tl her yıl vermeye benziyor. 5 yıl boyunca bir sorun olmadı diyelim 15000 zarar. Yani doğru yoktur kesin bir şekilde, eğer kaza yaparsa arabanız haklı çıkarsınız. Tabii bu kazada can kaybetmemek koşuluyla.
    Dolar sizin kaskonuz , arabaya kasko yaptırmaktan bir farkı yok, ama çok yüksek bir kasko bedelinzi var şua anda. Kaza durumu ise ülkede devalasyon olmasıdır, bu durumda paranızı çekebilirseniz -kazadan sağ çıkabilireniz- sorun yok kardasınız .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    hafta sonu cuma burgandan 93k nın dönüşü var.
    bana yapı kredi hala 14.1 veriyo.eger 14.75 tekrar vermesse burganda kalmayı düşünmüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    hafta sonu cuma burgandan 93k nın dönüşü var.
    bana yapı kredi hala 14.1 veriyo.eger 14.75 tekrar vermesse burganda kalmayı düşünmüyorum.
    Alamassınız bu oranı 14 veriyorlardı en son.

Sayfa 929/1024 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •