Sayfa 93/218 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 1739 madde; 737 - 744 arası.

Konu: KAPLM - Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Spek te lot kalmadı ince ince veriyo bence.Yeni giren oyuncu olmazsa maalesef düşeriz uyuz tahta

2. Bakalım hakkımızda haıyrlısı ama kanımca hareket yakın hacim iyice düştü getik artık yavaş yavaş girmeye başlar. Zaten büyük hareketleride gedik yapıyor. Yazdıklarım beni bağlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bende ümidi kesmek üzereyim bu hisseden artık bu kadar bekledim bari bilançoyu bekleyeyim başka bir beklentim kalmadı. Hisseye aşık olunmaz az daha sabrederim sonra bakarız. Ytd

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Endeks tepki verdi bizim hisse tepki vermedi gene sabır sabır diyelim ansızın ya uçuş ya çöküş yarına kaldı hayaller....ytd

5.  Alıntı Originally Posted by bozo Yazıyı Oku
    Bakalım hakkımızda haıyrlısı ama kanımca hareket yakın hacim iyice düştü getik artık yavaş yavaş girmeye başlar. Zaten büyük hareketleride gedik yapıyor. Yazdıklarım beni bağlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Gedik buradan girecek olsa niye satsin . İnşallah girer bende maldayim

6. Spek benim kanaatim ve fikrimce iş ve gedik ten al sat yapıyor gedikten zamanında 300 400 bin arası lot çıktığında iş karşıladı çoğunu şimdi gedikte 100 bin işte 600 bin lot var bunları satsalar kim alacak birazda yatırım finans ve meril alış yaptı 400 bin civarı ikisi şimdi iş gedik al gülüm ver gülüm yapıyorlar tabiki bunlar yatırım tavsiyesi değil yarın 3.65 üstüne atması gerek yoksa düşüşe devam bende bu hissedeyim nacizane düşüncelerim sadece beni bağlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Crazy_boy3x Yazıyı Oku
    Spek benim kanaatim ve fikrimce iş ve gedik ten al sat yapıyor gedikten zamanında 300 400 bin arası lot çıktığında iş karşıladı çoğunu şimdi gedikte 100 bin işte 600 bin lot var bunları satsalar kim alacak birazda yatırım finans ve meril alış yaptı 400 bin civarı ikisi şimdi iş gedik al gülüm ver gülüm yapıyorlar tabiki bunlar yatırım tavsiyesi değil yarın 3.65 üstüne atması gerek yoksa düşüşe devam bende bu hissedeyim nacizane düşüncelerim sadece beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by bünyas08 Yazıyı Oku
    Gedik buradan girecek olsa niye satsin . İnşallah girer bende maldayim
    Ben bu hisseyi aylardır takip ederim 2.80– 4 aralığında kaç defa aldım sattım herdefasında gedik sıfırdan 300 400 bin lot alım yapıp sonra tekrar boşaltılıyor. Şimdi ise benim tahminim 3.50 4.50 arasında yapacak artık bu işlemleri hisseyi yukarı taşıyan gedik çünkü topladığı malları sert hareketlerle diğer kurumlara veriyor iş yatırımla paslaşıyorlar tahminim fakat son hareketinde 200 küsürbin ctybanka verdi finansman aracılığıyla finansmanın yaptığı işlemler ctiye ait. Hacim iyice düştü her hacim düşmesinde getik gelip bir hareket yapıyor. Yine hareket yakındır hissede hacim iyice düştü.(Yazdıklarım beni bağlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir)

8. Ahh kaplm ahh almak isteyen alamaz satmak isteyen satamaz 100 lot 100 lot nereye kadar elimizde kaldın kenarda dur bakalım biraz daha ytd. [emoji3]

Sayfa 93/218 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •