İşlem maliyetleri konusunda bır cok calısma yaptım bu konuya en cok dıkkat edenlerden bırsı benım sanırım.
işlem maliyetlerini bence longdan şorta olmak uzere yani çift işlemde 70 puan varsayılabilir.
gaplere için dert edilecek bırsey yok bırbırını götürüyordur totalde cok anlamlı bır fark yaratmaz bana kalırsa.
70*4400 =308 bin yapar
710-308 = 400 puan nette bırakıyor.
aranızda aynı hesaplama ile 400 puan nette bırakan sistem başka sistem varmı 10 yıllık için.
ben arkadaşı tebrik ediyorum güzel bir iş çıkarmış.
yaptıgım bugatti veyron sistemini hatırlarsınız aynı hesapla 332 puan bırakıyor. hadi varsın bugatide 400 üretiyor olsun 2400 işlemi var bugattinin.
iki sistem arasında nette aynı getiriyi elde edeceğimi bildiğim halde caglarınkını tercih ederim.
1-sebep daha fazla işlem daha tutarlı istatistik demek buda gelecekte sistemin benzer bir performans yaratma ihtimalini arttırıyor.
2-daha fazla işlem daha kısa surede kazandırabildiği için psikolojik olarka daha rahat hissetiriyor.
3-sermaye dalgalanması cok düşük oldugu için güven veriyor ve max dd genel anlamda düşük kalıyor.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri