Sayfa 93/166 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 737 - 744 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Akşama internet yasağı gelir mi hisseye 3 ay süre ile
    yeteri kadar cezası var zaten , internet cezası gelmesi için bir sebep yok bana göre.

2.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

NATEN sermayesi 33 000 milyon hisse fiyatı 36 30 ESEN sermayesi 64 000 milyon hisse fiyatı 18 18 . yatırım tavsiyesi değildir
    Bugün tavan çözülünce ESEN'den 30 lot kaptırdım. Sağlık olsun, alan da kazansın:D

3.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    yeteri kadar cezası var zaten , internet cezası gelmesi için bir sebep yok bana göre.
    Küçük yatırımcı yı korumak adına 3 ay süre ile internet yasağı gelir mi malum SPK Bakıyor her gün alanlara en sonunda küçük yatırımcı ise alanlar onları korumak adına 3 ay süre ile tek fiyat cezası veya internet cezası verebiliyor da belki bu cezalar Yıldız pazarda uygulanmıyor olabilir mi

Mesela Kimlerin internet yasağı var kardeşim örnekleyebilir misiniz

[/QUOTE

Küçük yatırımcı yı korumak adına 3 ay süre ile internet yasağı gelir mi malum SPK Bakıyor her gün alanlara en sonunda küçük yatırımcı ise alanlar onları korumak adına 3 ay süre ile tek fiyat cezası veya internet cezası verebiliyor da belki bu cezalar Yıldız pazarda uygulanmıyor olabilir mi[/QUOTE]

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. İnternet cezası gelenleri anlamak kolay hepsi taban taban gidiyor bak tabanlara o hisseleri görürsün ...Yalnız yıldız pazarda uygulanıyor mu bu ceza ben onu soruyorum sizlere

Yüzde bin iki bin yükselmiş şirketlerle halka arzinin onuncu günü olmamış şirketi mi kiyasliyorsunuz
     Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    İnternet cezası gelenleri anlamak kolay hepsi taban taban gidiyor bak tabanlara o hisseleri görürsün ...Yalnız yıldız pazarda uygulanıyor mu bu ceza ben onu soruyorum sizlere
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yıldız pazarda internet cezası hisselere uygulanıyor mu

8.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcı yı korumak adına 3 ay süre ile internet yasağı gelir mi malum SPK Bakıyor her gün alanlara en sonunda küçük yatırımcı ise alanlar onları korumak adına 3 ay süre ile tek fiyat cezası veya internet cezası verebiliyor da belki bu cezalar Yıldız pazarda uygulanmıyor olabilir mi
    Yeni kurallar uygulamaya geçtiğinde Yıldız pazarda ,brüt takas ve tek fiyat ve bilgi yayını kısıtlaması uygulanmayacak .
    Ama internet den emir verme yasağını bir sebep bularak eğer isterse istediği zaman uygulayabilecek diye biliyorum.

Sayfa 93/166 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •