Sayfa 93/142 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon
Arama sonucu : 1129 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Metastock la ilgili herşey

Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Allaaaaahhhhh....Sn. BJK Coccinella , yetişinnnn ...Evrakaaa ... Yaw ...anlatamıyom heyecandan ... Size diyemedim diyemedim şimdi yukarıdaki mesajınızdan sonra bi bakıp deneyeceğim dedim... Oturdum laptopun başına... açtım sizin mükemmel çalışan ALIM formülünüzü ... SATIM ile karşılaştırdım. Sadece mantığımın söylediği şekilde ilk önce A ve B sütunundaki büyük küçük işaretlerini ters çevirip bulutun üstünde ve içinde koşulunu sağlamaya çalıştım... Bunu SATIM formülüne A ve B sütununa yerleştirdim. Sonra yine ALIM'da mükemmel çalışan C sütunu kopyalayıp SATIM C ye yerleştirdim.... Bunda bi değişiklik yapmam gerekmediğini çünkü çizgilerin yerini belirleyen sadece A ve B sütünları olduğunu farkettim... C sütunu sadece kesişimlerin ne zaman gerçekleştiğini tespit etmeye çalışıyo ve buna göre rakamlandırıyo dedim... İşte ne biliyim abi mantığıma göre değiştirdim... Nooldu ??? Yaa abi çalıştı .... %100 başarıyla çalıştı ...hepsini kontrol ettim. Lütfen siz de bi kontrol edebilir misiniz aldığım listeyi ... İnanamıyorum çünkü ... Maviler bu hafta kesenler 1-1-2 , Sarılar geçtiğimiz haftalarda kesenler 1-1-1... yahu ben hatalı görmüyorum değil mi üstadım ?? ... lütfen vaktiniz olduğunda bakabilirseniz çok sevinirim... Sevgiler...Saygılar...

EN SON HALİYLE ÇALIŞTIRAMADIĞIMIZ SATIŞ EXPLORER FORMÜLÜ
    Col A: If(SenkouSpanA(26,52,26)>SenkouSpanB(26,52) AND (C>SenkouSpanA(26,52,26) OR C> SenkouSpanB(26,52)) OR (SenkouSpanB(26,52)>SenkouSpanA(26,52,26) AND (C>SenkouSpanA(26,52,26) OR C>SenkouSpanB(26,52))),1,0)
    Col B: If(Cross(C,Ref(ChikouSpan(26),-26)),3,If(Cross(Ref(ChikouSpan(26),-26),C),2,If(C> Ref(ChikouSpan(26),-26),4,1)))
    Col C: If(Cross(KijunSen(26),C),3,If(Cross(C, KijunSen(26)),2,If(KijunSen(26)>C,4,1)))
    Periodicity Weekly
    Filter enabled Yes

MÜKEMMEL ÇALIŞAN ALIŞ EXPLORER FORMÜLÜ
    COL A : If((C<SenkouSpanA(26,52,26) AND C<SenkouSpanB(26,52)) OR (C>SenkouSpanA(26,52,26) AND C<SenkouSpanB(26,52)) OR (C<SenkouSpanA(26,52,26) AND C>SenkouSpanB(26,52)),1,0)
    COL B : If(C>KijunSen(26) AND Ref(ChikouSpan(26),-26)>Ref(C,-26),1,0)
    COL C : If(Cross(Ref(ChikouSpan(26),-26),Ref(C,-26)),3,If(Cross(Ref(C,-26),Ref(ChikouSpan(26),-26)),2,If(Ref(ChikouSpan(26),-26)>Ref(C,-26),4,1)))
    COL D : ValueWhen(1,Cross(Ref(ChikouSpan(26),-26),Ref(C,-26)),C)
    1-1-3 ve 1-1-4 sonuçları koşulları yerine getiriyor...

onelle'nin üstün kopyacılık becerisi sonucu ortaya çıkan SATIŞ EXPLORER FORMÜLÜ...

COL A : If((C>SenkouSpanA(26,52,26) AND C>SenkouSpanB(26,52)) OR (C>SenkouSpanA(26,52,26) AND C<SenkouSpanB(26,52)) OR (C<SenkouSpanA(26,52,26) AND C>SenkouSpanB(26,52)),1,0)
    COL B : If(C<KijunSen(26) AND Ref(ChikouSpan(26),-26)<Ref(C,-26),1,0)
    Col C: If(Cross(Ref(ChikouSpan(26),-26),Ref(C,-26)),3,If(Cross(Ref(C,-26),Ref(ChikouSpan(26),-26)),2,If(Ref(ChikouSpan(26),-26)>Ref(C,-26),4,1)))

Options sekmesinde
    Exploration Periodicity : Weekly
    Use Filter enabled

Dedim ya işin içinden çıkamayacak kadar yoruldum. Konsantrasyon sıfır Siz doğru diyorsanız doğrudur. Ben de bakayım ama siz doğruluğundan emin olduğunuz zaman satış explorerini son bir kez yapıştırırsanız siz de bizi sonsuz mutlu edersiniz. Saygılarımla...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Sn. BJK Coccinella , Ben dışarı çıkıyorum 30 dakika eşimi okuldan alıp gelicem...
    Tamam Sayın onelle
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Şimdi satış explorerinde 1 1 2 mi arıyoruz Sayın onelle?

ENKAI hariç bende tuttu...

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    ENKAI hariç bende tuttu...
    süper ama o niye tutmadi acep ?

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Dedim ya işin içinden çıkamayacak kadar yoruldum. Konsantrasyon sıfır Siz doğru diyorsanız doğrudur. Ben de bakayım ama siz doğruluğundan emin olduğunuz zaman satış explorerini son bir kez yapıştırırsanız siz de bizi sonsuz mutlu edersiniz. Saygılarımla...
    Üstadım bu şekilde baştan sona ne yaptıysak , nereden başlayıp nereye vardıysak hikayeyi yapıştırmış olayım. Ben kendi adıma tekrar çıkan sonuçları kontrol ettim ve %100 başarılı çalışıyor . Size tekrar çok teşekkür ediyorum.

Benim uzun süre tecrübe ederek orta-uzun vade için çok verimli çalıştığını gördüğüm ve manual olarak takip ettiğim koşullarım şöyleydi ; Bu koşulları kullanarak Sn BJK Coccinella ALIM-SATIM EXPLORER FORMÜLLERİNİ oluşturdu...

ALIŞ KOŞULU;

Sadece Haftalık grafikte ;

1. koşul : Mavi kapanış fiyatları bulutun altında ya da bulutun içinde seyrederken
    2. koşul : Hem kahverengi chikou-span mavi kapanışları yukarı kesmiş olmalı hem de mavi kapanışlar kırmızı kijun-sen'i yukarı kesmiş olmalı.
    3.koşul : Chikou-span/mavi kapanışlar ya da mavi kapanışlar/kijun-sen ikilisinden hangisi son kesişimi gerçekleştirdiyse bu kesişim noktasından çizilen mavi paralel çizgi, mavi kapanışlar üstünde güncel sinyal rakamını işaret edecek.

Eğer bu koşullar gerçekleşti ise bundan sonra fiyatlar kaçınılmaksızın belli bi süre sonra düşüş ivmesini kaybedecek ,yukarı ivmelenecek ve bulutun üstünde zirve oluşumuna gidecek. Ben bu koşulların gerçekleştiğini gördüğümde grafikteki orta-uzun vade dip oluşumunun bittiğini ve artık oluşan haftalık kapanış bazlı son dipten daha düşük bir dip oluşmadan yükselişin ivme kazanacağını kabul ediyorum. Bu öngörüde bazı grafikler istisna olabilir. Yani %100 başarısı yok benim tecrübe edebildiğim kadar. Ama daha önce dediğim gibi bir çok grafikte çok çok verimli çalışıyor. Bu konu yani hangi hisselerin dip oluşumunu bitirmiş olabileceği orta-uzun vade alım yapmak ve kağıdı taşımak isteyen yatırımcılar için bana kalırsa hayati önemdedir. Bu koşulların gerçekleşmesi kağıdı en dip noktadan almayı mümkün kılmaz. Kesişimler oluşan en dip noktadan yukarıda gerçekleştiği için bu imkansızdır ama kesişimlerde ortaya çıkan ALIM sinyali olağanüstü verimli ve güvenilirdir . Zaten amaç bu. Bu sinyalden sonra oluşacak kısa vade zigzaglar kağıdın yukarıya doğru ivmelenmesine engel olamaz. Sonuç olarak formülü alın, explore edin, sonuçları önünüze alın ve takip edin... Bakalım listedeki bu koşulları sağlayan kağıtlar 3-5 ay sonra ne getiri sağlamış olacak ...

SATIŞ KOŞULU;

Sadece Haftalık grafikte ;

1. koşul : Mavi kapanış fiyatları bulutun üstünde ya da bulutun içinde seyrederken
    2. koşul : Hem kahverengi chikou-span mavi kapanışları aşağı kesmiş olmalı hem de mavi kapanışlar kırmızı kijun-sen'i aşağı kesmiş olmalı.
    3.koşul : Chikou-span/mavi kapanışlar ya da mavi kapanışlar/kijun-sen ikilisinden hangisi son kesişimi gerçekleştirdiyse bu kesişim noktasından çizilen mavi paralel çizgi, mavi kapanışlar üstünde güncel sinyal rakamını işaret edecek.

Eğer bu koşullar gerçekleşti ise bundan sonra fiyatlar kaçınılmaksızın belli bi süre sonra yükselme ivmesini kaybedecek ,gevşeyecek ve bulutun altında dip oluşumuna gidecek. Bu öngörüde bazı grafikler istisna olabilir. Yani %100 başarısı yok benim tecrübe edebildiğim kadar. Ama daha önce dediğim gibi bir çok grafikte çok verimli çalışıyor.

Sn. BJK Coccinella'nın oluşturduğu ALIM - SATIM EXPLORER FORMÜLLERİ ;

ALIŞ EXPLORER FORMÜLÜ ( ICHIMOKU WEEKLY DEEP SIGNALS ) :
    Ben naçizane formüllere Sn. BJK Coccinella'nın izniyle isim de vermiştim

COL A : If((C<SenkouSpanA(26,52,26) AND C<SenkouSpanB(26,52)) OR (C>SenkouSpanA(26,52,26) AND C<SenkouSpanB(26,52)) OR (C<SenkouSpanA(26,52,26) AND C>SenkouSpanB(26,52)),1,0)

COL B : If(C>KijunSen(26) AND Ref(ChikouSpan(26),-26)>Ref(C,-26),1,0)

COL C : If(Cross(Ref(ChikouSpan(26),-26),Ref(C,-26)),3,If(Cross(Ref(C,-26),Ref(ChikouSpan(26),-26)),2,If(Ref(ChikouSpan(26),-26)>Ref(C,-26),4,1)))

Options sekmesinde
    Use Filter enabled

1-1-3 ve 1-1-4 olarak çıkan sonuçlar koşulları yerine getiriyor...
    1-1-3 explore edildiği andaki haftalık kapanışa göre koşulları yerine getiren grafikler.
    1-1-4 explore edildiği haftadan daha önceki haftalarda koşulları yerine getirmiş grafikler.

SATIŞ EXPLORER FORMÜLÜ (ICHIMOKU WEEKLY PEAK SIGNALS )

COL A : If((C>SenkouSpanA(26,52,26) AND C>SenkouSpanB(26,52)) OR (C>SenkouSpanA(26,52,26) AND C<SenkouSpanB(26,52)) OR (C<SenkouSpanA(26,52,26) AND C>SenkouSpanB(26,52)),1,0)

COL B : If(C<KijunSen(26) AND Ref(ChikouSpan(26),-26)<Ref(C,-26),1,0)

Col C: If(Cross(Ref(ChikouSpan(26),-26),Ref(C,-26)),3,If(Cross(Ref(C,-26),Ref(ChikouSpan(26),-26)),2,If(Ref(ChikouSpan(26),-26)>Ref(C,-26),4,1)))

Options sekmesinde
    Use Filter enabled

1-1-2 ve 1-1-1 olarak çıkan sonuçlar koşulları yerine getiriyor...
    1-1-2 explore edildiği andaki haftalık kapanışa göre koşulları yerine getiren grafikler.
    1-1-1 explore edildiği haftadan daha önceki haftalarda koşulları yerine getirmiş grafikler.

Herkese sevgiler ...saygılar... Bol Kazançlar...
    Son düzenleme : onelle; 20-02-2019 saat: 22:13.

Sistem Başarısı;

Şu anda alış satışı gerçekleşen 195 işlem var. 179 adet başarılı, 16 adet başarısız.

Sistemin başarı oranı %91,8 gibi yüksek bir ortalama ile seyrediyor. Başarısızlık oranı ise sadece % 8,2

Çok büyük iş Sayın onelle, çok büyük iş. Haftalık alış satış yapabilenler için bulunmaz fırsat.

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sistem Başarısı;

Şu anda alış satışı gerçekleşen 195 işlem var. 179 adet başarılı, 16 adet başarısız.

Sistemin başarı oranı %91,8 gibi yüksek bir ortalama ile seyrediyor. Başarısızlık oranı ise sadece % 8,2

Çok büyük iş Sayın onelle, çok büyük iş. Haftalık alış satış yapabilenler için bulunmaz fırsat.
    Çok teşekkürler Sn. BJK Coccinella ... Siz olmasaydınız hiçbir şey ortaya çıkmazdı... Bu koşulları binlerce şey gezip okumama rağmen bu şekilde metastockta formülleştiren ve formülleştirmeyi akıl eden kişileri ben görmedim . Yani bu forum belki de Ichimoku'nun bu şekilde kullanımında dünyada bir ilke imza attı... O yüzden doğduğum büyüdüğüm yer olan bu forumda böyle birşey ortaya çıkarmamız beni çok daha fazla mutlu ediyor... Umarım ilgilenenlere faydalı olur...

Sayfa 93/142 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •