Sayfa 93/303 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 737 - 744 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. :) teknik zirve yi herkes görüyor ancak bu SATMAK için frsat

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Mohikan abey , Jas-emin abla, şaka şaka

Gerçek hislerimi, düşüncelerimi buraya yazsam sadece işten atılmam, hapse girerim, 16 aylık kızımın hayatı da mahvolur, yine de yazmamı ister misiniz?

Biz piyasaya bakalım, birbirimize destek olalım, hepimizin hayatını kurtarmak istediğimiz çocukları var.

Bankalarımız emsallerine göre %20-25 ucuzlar, bugün Akbank'ı 10 liraya çizdiler, tahminen tekrar oraya dokunacaktır, katil olay mahalline gelir ve Genele yayılan yükseliş ile Akbank bir daha 10 olduğunda tarihi zirveyi kırarız böylece.

Sahol ucuz kaldı, Yapı Kredi ucuz kaldı, Soda bence hala uygun fiyatlarda ve tabii ki Odaş bedelsiz verip 4 liraya indikten sonra yine 8'e çıkmasını bekliyorum
    Güzel tespit ancak bu tespitin altını doldurmak gerekli : zirveler genelde özellikle endeks hisselerinde AKBNK gibi bir seans içi DEVRE kesici uygulatacak kadar oynaklık bence:
    #1 : başkasının satmamasını engellemek için hızlı bir teknik yapmaktır
    #2 : elindekini satmak için belli bir ortalamadan fiyatı yükseltiyor alım geldi algısı yaratmaktır.

Bankalar evet ucular ancak : 2001deki düzenlemenin zorunlu karşılıkların indirilmesi ile güvensiz oldular
    kısacası İTALYAN bankası ile aynı güvene sahipler Lütfen HAZIR beklemeyin ve araştırsın vatandaş..
    NE yani şimdi gidip Soda mı alalım ODAŞ mı alalım PAzarlamayın allah aşkına!
    burada ben bile bir hisse hakkında bir grafik koyacaksam ALT tarafı ve üst tarafta gidilecek yerleri gösteririm doğaldır ancak kimseyi yönlendirmem ETİK olmaz.
    ODAŞı elinde olanlar inşallah satar diyelim o zaman hazır fiyat bulmuşlar neden satmasınlar? değil mi?
    yoksa birileri yükseltti diye hisseyi alsınlar mı? sonuçta alsalar da satsalarda birileri yükseltir ALÇALTIR..küçük yatırımcı buı tür hisselrde veriyor evini arabasını
    TEK tavsiyem:
    #1 : PAZARLANAN hisselerden uzak durun

2.  Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Mohikan abey , Jas-emin abla, şaka şaka

Gerçek hislerimi, düşüncelerimi buraya yazsam sadece işten atılmam, hapse girerim, 16 aylık kızımın hayatı da mahvolur, yine de yazmamı ister misiniz?

Biz piyasaya bakalım, birbirimize destek olalım, hepimizin hayatını kurtarmak istediğimiz çocukları var.

Bankalarımız emsallerine göre %20-25 ucuzlar, bugün Akbank'ı 10 liraya çizdiler, tahminen tekrar oraya dokunacaktır, katil olay mahalline gelir ve Genele yayılan yükseliş ile Akbank bir daha 10 olduğunda tarihi zirveyi kırarız böylece.

Sahol ucuz kaldı, Yapı Kredi ucuz kaldı, Soda bence hala uygun fiyatlarda ve tabii ki Odaş bedelsiz verip 4 liraya indikten sonra yine 8'e çıkmasını bekliyorum
    bende anel elektrıgın çok ucuz kaldığını buradan once 16 çıkıp bedelsız verıp 8 lıraya ındıkten sonra 38 e çıkmasını bekliyorum.anel cok ıyıdır cok guzeldır sarı saclı mavı gozludur kıvanç Tatlısu hastalandığında onun dublorlugunu yapar daga bırsuru iş yapar sıgortalı calısır ıstıkbalı ıyıdır yanı.. bıraz çok mu oldu eh naparsın bızde ıstıkbalı kurtarılacak çocuk sayısı bıraz fazla ıdare edın işte..

3. Babalar
    birde EDIP gayrimenkul var onu da unutmayın! hazır pazarlarken aradan vatandaşa seçme hakkı verin

4. Kendimi övmeyi sevmem, ama yeni foruma geçince at izi it izine karıştığından dolayı çok kısa bir açıklama yapayım.

Net bir şekilde bu senet bence çok ucuz diye ısrarla yazdıklarımın yıl yıl özeti:

2014 ortasında Armada'nın takibime girdiği fiyat 2,70-80 ve sene sonunda yabancıya 4,13 ile satıldı, daha sonra sanırım 11 bile gördü. Ben bunun sadece 4,13'e kadar ekmeğini yedim, gerisini alamadım, ilk dersimi aldım.

2015 ortasından beri Tekfen diyorum, takibime girdiği fiyat 5 ve 4 liraya kadar inebilir diyerek sürekli topladım 4,5 ortalama ile, en son 3,5 dip gördü, hedefim 7-8'di, 7 görünce verdim, 2 kere temettüyü de eklersek 9,5'tan fazla bir fiyat gördü, bunda da ikinci dersimi aldım.

2016 ortasından beri de Odaş diyorum, takibime girdiği fiyat 7,5 - 8'di, ilk hedefim 14-16'ya çıkınca vermekti, şirketi detaylı inceledikçe hedefimi sürekli yukarı çekiyorum, şu an için 23-24'te veririm derken belki seneye 28-30'a kadar beklemeye karar verirsem yine yazarım. Haftaya bedelsiz vereceği için yeni fiyatlarla 4'ten 8'e çıkmasını bekliyorum, ama belki 10'a kadar da tutarım, çünkü iki kere inandığım hissede %40-50 alıp çıktım, artık çıkmamayı öğrendim.

Bu 3 senetten herhangi birinde ben sana uydum zarar ettim diyen tek bir kişi bile olması mümkün değil.

Karahan abiden de, Kentuf abiden de küçük yatırımcıya karşılıksız yardımcı olmayı öğrendim ve ikisi de aslında büyük yatırımcılar, onların yolundan devam ediyorum.

Geriye dönüp bakınca kaçırdığıma çok üzüldüklerim, eski müdürüm 1,50'lerden Yataş al demişti, söz dinlemedim ve gıda sektörünü çok iyi bilen bir analist arkadaşım da 4 liradan Banvit al demişti, onun sözünü de dinlemedim.

5. Gelelim bankalara, bunlarda da 2-3 yıldır kar tahminlerimi açıp bakabilirsiniz, herhangi birinde yanılmış mıyım kontrol edebilirsiniz, bu sene kar rekoru tekrar kırılacak, ilk çeyrek karlarını görünce dikkatli olun küçük dilinizi yutmayın,

bilançolar özel bankalarda gayet şeffaf, devletin piyasaya pompaladığı para ile en az 1 sene daha banka bilançolarını bozacak bir kriz çıkma ihtimali yok.

Kriz olması için önce Lale çılgınlığı gerekir, 2001 krizinden önce borsa 1999 depremine rağmen 6 binden 20 bine çıktı, şimdi de belki 2019'da olacak bir kriz için 2017-2018'de borsanın bu banka bilançoları ile önce 110-120 bine gitmesi gerekir.

Mohikan abey, sen dönmezsen ben de bu topiğe artık yazmam, yazdıklarımın değerini sen daha iyi biliyordun, gel tatlı tatlı atışalım yine

6. mohıkan ustat allah askına artık gelde yazmaya basla artık.sıte pazarlama sıtesıne dondu.. gelde atıda kov itide kov burdan..yazıktır günahtır bır suru takıpcın var senın..gelde sahıp çık bu ınsanlara...

7. sn. mohıkan gunlerce yazmadığın boş sıtede bıle an geliyor 20 30 kışı bır umut yazarsın dıye bekliyor.gıtmene sebep sn. stah ıle ılgılı olan bıtenı takıp ettım bılıyorum arkadaşa sahıp çıkman ve vefanı anlıyor ve taktır edıyorum ama tum bu ınsanların hepımızın hatırı ıcın ne olur gelde yaz artık.

8. sn. jas sn. stah ustadlarım sızın ıcınde aynı seyı soyluyorum tum takıpcılerınızın hatrı için donun ve yazın artık. vallahı ayvagobeknurıyı okuyup kapatıyoz dukkanı hakkını yemeyım nurı beyde zekı ve eglencelı ama bızım olayımız başka be ustalar...

Sayfa 93/303 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •