Sayfa 930/1120 İlkİlk ... 4308308809209289299309319329409801030 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *rusya ekonomi bakanlığı, "cari petrol fiyatları devam ettiği ve yeni yaptırımlar olmadığı takdirde abd doları'nı 50 ruble seviyesinde bekliyoruz"
    *rusya'da duma, abd'nin yaptırımlarına misillemeye ilişkin yasayı görüşmeye 15 mayıs'ta başlayacak
    ulen tam 4 sene evveli galiba vizeler kalkmadan gittiydim rusya ya 4 gunluğe çok iyi hatırlıyom bi mayıs ayıydı
    bizden ucuz idi hayat
    parite de 1 dolar 30 ruble
    şimdi tam 2 katı
    tabi bizim para da onlarla aynı oranda devalue ise ki zannımca öyle, tabi çek etmedim bunu
    yani aynı oranda değersizleşince . dolar yerinde duruyo ha. gık bile demiyo. sağdan sola soldan sağa da oynamıyo
    yani bugun gitsen .
    bu mantıkla gene ora bize göre daha ucuz. demek. basit mantıkla
    yatırım tavsiyesi değil
    hayırlı traşlar tavsiyesi
    not: cari petrol fiyatı bencede yumuşamaz çok araba çok uçak çok tren çok yat mat var talep var petrole ama yeni yaptırımların olmaması anca tek koşulda imkanlı . o da olmaz. netekim tanıdığım amerika yeni amerika değilse paçadan yakaladı mıdı . pit bull terrier gibi ya o seni ya sen onu bitirecen. araf yok.
    traş kısmısı bu idi. yazmıyım dediydim de. yav ne me yazmıcam. okumayan okumasın istemiyosa bilader ..... hoş ben herkese ve her keseye tarafsız bakarım da. gerçekler boyle görüküyo.

*japonya'da 5 yıllık tahvil ihalesinde ortalama fiyat 101,09, faiz -%0,12

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*japonya'da 5 yıllık tahvil ihalesinde satış y1,624t, teklif y7,145t

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*avustralya'da haftalık anz-roy morgan tüketici güven endeksi 116,0 (önceki 115,1)

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *shfe'de alüminyum stokları 154 ton azaldı
    *shfe'de çinko stokları 4.171 ton azaldı
    Bu aluminyon uçah içün kullanılır ha
    Bundan bele hawacilik bum filan yapmaz
    Zati fazla uçah var
    Çinko yu bilmirem
    Bi oyun var
    Yılbaşında oynanır
    Rakkamlarlan aram bozuk
    Birinci çinko dan öteye gidemem malesef
    O da kafi

6. Çinko galvaniz kaplama icinmis
    Stokları doldurmak çok mu zor çocuk oyuncağı
    İmalat sektörü pmi larda fena bozuk demekki Shanghai cenahında

Foreks Haberleri II

Siz yazdıklarınızı okuyor musunuz ? Kusura bakmayın ama komik degil , benimde 14 yaşındaki çocuklar gibi sizinle oynayacak durumumda yok .. Ne yazdığınıza bir bakın ve eğlenmek istiyorsanız çıkın dışarı lunaparka filan gidin .

8. Haberleri yorumluyok
    İstemiyorsan yorumlamayik
    No problem
    Lunapark a sen git komik adam
    Son düzenleme : Moruk; 17-04-2018 saat: 15:27.

Sayfa 930/1120 İlkİlk ... 4308308809209289299309319329409801030 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •