ayrıca fonların deli gibi sattığını ky nin karşıladığına yada karşılayabileceğine inanmıyorsununz değil mi![]()
ayrıca fonların deli gibi sattığını ky nin karşıladığına yada karşılayabileceğine inanmıyorsununz değil mi![]()
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Ky nin karsiladigi hisseler gider. Baska türlü spek ustten verir alttan alir ayni fiyatla yillarca para kazanir. Bakınız eggub
GAP gappak gibi duruyor gelde içini ferah tut
Gaydiri Gabbak cemilemm![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
ben hic bisey anlamadim, bu firmanin alis firsatini vermyecegini saniyordum yani tavan-tavan-tavan gidecek saniyorum bu sabah -6 dan aldim aranizdayim
cok bilgim olan bir kurum degil, yeni yeni arastirmaya basladim
bu hareketler hic guzel degil 400 milyon dolarlik firmaya yakismiyor
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Patron, Boruyu yatirimcisina dosuyor galiba
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
hisseler bankaya rehin edildi çünkü hedef büyük .. hisseler ne kadar yükselirse teminatı yükseliyor sıçraması büyümesi o kadar çok olur.. ytd.. sasa patronu da böyle büyüdü.. vagon teşviği vs de ayrıca var .. sadece boru değil..
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
hisselerin rehin alınması,
Kredi icin bankaya teminat vermek / göstermek zorundasınız,
Eğer aldığınız siparisler icin üretim parkuru yenilemek ve genisletmek icin olumlu,
İsletmenin varığlığı devam ettirkek icin borcu borcla cevirecekseniz olumsuzdur Örnek Banvitin satilmadan önce hisseleri isbankasına rehin vermisti kullandığı kredilere istinaden...
Bol kazanc
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer İmleri