Sayfa 930/1003 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Viop - XIX

son dönemde zaten yüksek olan vergilerin daha da arttırılması ama alay eder gibi düşük enflasyon rakamı açıklamaya devam etmeleri tam bir komedi.. bunlar "biz elektriğe %20 zam yapalım ama üretici ürününü %5 bile arttırmaz ve dolayısıyla enflasyon olmaz" diye bir mantık yürütüyorlar..aynı durum benzin, doğalgaz ve diğer tüm vergilerde geçerli..

sen üreticinin maliyetlerini arttırıyorsun.. iddia ediyorum Türkiye de enflasyonun başlıca nedeni sorumsuzca yapılan israflar nedeniyle bütçenin YETMEMESİ ve bu nedenle sürekli arttırılan vergilerin herhangi bir ürün ve hizmetin fiyatını KAÇINILMAZ olarak arttırmasıdır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bostancı otobüsünü bekliyorum, sen git yat uyu
    bigshort abi makinaya jeton at, sıra sende
    252 mi alt mı üst mü bostancı ?

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    son dönemde zaten yüksek olan vergilerin daha da arttırılması ama alay eder gibi düşük enflasyon rakamı açıklamaya devam etmeleri tam bir komedi.. bunlar "biz elektriğe %20 zam yapalım ama üretici ürününü %5 bile arttırmaz ve dolayısıyla enflasyon olmaz" diye bir mantık yürütüyorlar..aynı durum benzin, doğalgaz ve diğer tüm vergilerde geçerli..

sen üreticinin maliyetlerini arttırıyorsun.. iddia ediyorum Türkiye de enflasyonun başlıca nedeni sorumsuzca yapılan israflar nedeniyle bütçenin YETMEMESİ ve bu nedenle sürekli arttırılan vergilerin herhangi bir ürün ve hizmetin fiyatını KAÇINILMAZ olarak arttırmasıdır..

Daha bunlar iyi beriler, TÜİK de 10 bölge müdürünü görevden alıp yenilerini yerleştirdiler. Yeni verileri merakla bekliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by İlker. Yazıyı Oku
    Daha bunlar iyi beriler, TÜİK de 10 bölge müdürünü görevden alıp yenilerini yerleştirdiler. Yeni verileri merakla bekliyorum.
    bunun tek sebebi faiz mevzusu herhalde ! tam olarak başka mantık yok. PYŞ ler acaba bu değerleri doğru kabul edip sürekli enflasyon üzeri getiri getiriyor diye mi ses etmiyor ? buyuk para sahipleri PY lere acaba yüzde kaç getiri ile ödeme yapıyorlar ? enflasyon + ?

devlet kurumları sayısal değerlerle oynayarak neraya kadar devam edecek ? bunun denetçisi EY veya muadili yok mu hesaplamaların bir standart biçimide mi yok ?

deli sorular.

5.  Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    252 mi alt mı üst mü bostancı ?
    Gülme layn bize bakıyor, süsecek şimdi
    Hamdım Piştim Yandım

yarın basarlar zamları

sebepleri hazır

abi %5 benzine motorine zam geldi.

taşıma maliyeti arttı herkes zam koydu bende koymak zorunda kaldım. vs.

3 milyon yandaş trol hahahahaha
    80 milyon yine borç aç susuz

sırf akpye mhpye oy verenler yüzünden bunlar oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    bunun tek sebebi faiz mevzusu herhalde ! tam olarak başka mantık yok. PYŞ ler acaba bu değerleri doğru kabul edip sürekli enflasyon üzeri getiri getiriyor diye mi ses etmiyor ? buyuk para sahipleri PY lere acaba yüzde kaç getiri ile ödeme yapıyorlar ? enflasyon + ?

devlet kurumları sayısal değerlerle oynayarak neraya kadar devam edecek ? bunun denetçisi EY veya muadili yok mu hesaplamaların bir standart biçimide mi yok ?

deli sorular.
    Bu işin benzer bir sonucu USA de 2008 krizi olmuştu, bakalım bizde ne olacak nasıl olacak...

Sayfa 930/1003 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •