Sayfa 930/993 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Olay dün yaşanıyor,Kadın Doğum hastanesi yangın merdivenini temizlemek için çıkan bayan personele hastane dışından 2 kişi el-kol hareketi yapıyor,biri fermuarını indirip aleti gösteriyor,hemen hastane güvenliğine haber veriliyor oda polisi arıyor,polis suç üstü yapıyor,yakalıyor,bu şeref yoksunları afgan çıkıyor ve serbest bırakılıyorlar,SERBEST KALIYORLAR...Bunların bu memlekete girmesine göz yumanların,işledikleri suçlara rağmen görmezden gelinmesini sağlayanları ve buna rağmen türlü karanlık düşüncelerle bunları destekleyenleri,3 maymunu oynayan muhalefeti.......
    Muhalefet her zamanki pişkinliği ile olan biteni kabullenmiş entegre edeceğiz falan diye saçmalıyor. Geçen Cem Uzan'ı dinledim o da aynı.

Bunların hepsinin iplerini aynı odak tutuyor.

Mülteciler girerken, mayınlar sınırlardan temizlenirken gösterilmesi gerekiyordu asıl tepkinin ama halk da zaten haplanmış gibi. Tepki göstermek için önce illa dayak yemeyi bekliyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Muhalefet her zamanki pişkinliği ile olan biteni kabullenmiş entegre edeceğiz falan diye saçmalıyor. Geçen Cem Uzan'ı dinledim o da aynı.

Bunların hepsinin iplerini aynı odak tutuyor.

Mülteciler girerken, mayınlar sınırlardan temizlenirken gösterilmesi gerekiyordu asıl tepkinin ama halk da zaten haplanmış gibi. Tepki göstermek için önce illa dayak yemeyi bekliyorlar.
    Bravo,sihirli kelime;haplanmış gibi olmak,7/24 izledikleri kanallarda hakim görüşe muhalefet etmenin hainlik olduğu için ve hırsız ev sahibinden daha baskın olduğu için,ülkenin iç güvenliğinden sorumlu kişinin;napsın adamlar selfi çekmesin mi dediği için halkımız haplı gibi geziyor,Allah kimsenin çoluk çocuğunu bu tür sapkınlarla karşılaştırmasın,o zaman verilecek bireysel tepki bir halta yaramayacak...

3. Hala öğrenemedinizmi kötü şeyleri kaymakam, vali açıklar iyi şeyleri müjdeleri kendisi. Eğer emekli memur işçiye iyi bir zam olacaksa bunu kendisi açıklar. Eğer seçim olacaksa dolar enflasyon rakamları düştüğünde olur. Sonbahar da olması ihtimal. Bence bundan sonra seçimi kazanmayı değil yüce divana nasıl gitmem onu düşünüyordur.

4. Kışın süt ürünleri temini zor olacak imkanı olan peynir bassın tereyağı yoğurt stoklasın bu şartlarda kimse büyükbaş beslemez kurbanda temizlerler büyükbaşi.

5. Bu yıl ki en fazla zamlanacak ürünler salça süt ürünleri ve temizlik ürünleri bunlar diğerlerinde fazla zamlanacak

6. En kötüsü kışın ortasında doğalgaz elektrik kesintisi bunun için de soğuktan ölmemek için odun kömür ve soba bulundurun. Öyle bir şey olursa bunları bulamazsınız

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    hocam internetteki boyle her yaziya inanirsak oo isimiz var

Ha bana kalsa ben zaten inaniyorum ama baska daha cok var
    İnanıp inanmamak değil de bana okunur, haber değeri olan bir haber gibi geldi.
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    En kötüsü kışın ortasında doğalgaz elektrik kesintisi bunun için de soğuktan ölmemek için odun kömür ve soba bulundurun. Öyle bir şey olursa bunları bulamazsınız
    yahu ayasofya forumdakilerin çoğunun evinde soba baca deliği yoktur..

Sayfa 930/993 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •