Sayfa 930/1011 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    evet beyler kapanış nolacak fışkırttırma isteği bugün hiç yok gibi parayı da idareli kullanıyor.

Şır şır mı oluşacak ne dersiniz?
    bence yukarı olacak gibi tahminm .. shortörcüsü açıkçısı artmıştır biraz sıkıştırsa poz kapamalarla yukarı gidebilir gibime geliyor ...30 endekste de bir güçlülük var gibi .. .. tabiki herşey olası... benimkisi zırvalama
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2. Tecrübeli abilere bir sual : Açıklanan enflasyona göre endeksi korale ediyorlarsa BIST100 için hangi rakamlar mantıklı?

3. Bu ortamda bide 2mlyn emekli olucak surebildigi kadar sürer
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Türkiye de ortalama SSK VE BAGKUR maaşları bence emekli aylığı diye adlandırılmasın bir nevi sosyal yardım densin kayınpederin bagkur maası 5875 tl oldu bu simdi yaşlılık aylıgı mı oluyor ? sonra neymis yabancı ulke de emekli aylıgı alan 5 mılyon kisi varmıs biz de 15 milyon olacakmıs senin 15 milyonun onların 1 mılyonuna denk maas olarak !!!

5.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Tecrübeli abilere bir sual : Açıklanan enflasyona göre endeksi korale ediyorlarsa BIST100 için hangi rakamlar mantıklı?
    18- 20 bin endekse tekabül ediyor bu tuik enflasyonu
    enagla hesaplayacaksan 35 bin eder

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    Haha.....ha.....biraz daha uç.....

7.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    sasası olanın tasası olurmuş
    hadi sasanın bi üretimi var, yatırımı var, hektaşa ne demeli ?

üçte ikisine düştü, kağıt hala 95 milyar piyasa değeri gösteriyor, zirvesinde 200 f/k, 70 f/dd oranıyla işlem görmüş.. bunların sattığı ilacı aldım, kımıl zararlılarıyla başa çıkamadım, çok etkisiz hektaşın tarım ilaçları, tam bi hayalkırıklığı, çiftçi arkadaşlar bilir

hektaş short yaptığımdan ötürü anlatıyorum bunları, genel kültür olsun diye değil.. 40+ gösterdiler, bu short fırsat affedilemezdi yani

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    Bence dolar bazlı bakalım ama dolar 25 falan kabul edelim! 50 bin felan oluyor..

Sayfa 930/1011 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •