Ibinatör de çaktırmadan 35,25’e gelmiş.
Gib , önceleri de ota boka SMS atıyor muydu ?, yoksa yeni yeni mi başladı.mtv borcudur, yurtdışı çıkış harcı değişikliğidir. Mükellef bilgilendirmeyi mi arttırıyorlar
Bu saatten sonra yapılacak en akıllı davranış, particiliği bir yana bırakıp, bunların karşısında en güçlü olan partiye oy vermek olur.
Artık bu kadar da düşünemiyorsa, bırakın sürünsün.
Ben milliyetçiyim diyor, yani diyorsun, yani vatanını bayrağını seven biriyim.
Karşı düşüncede olduğunu kabul ettiği kişileri bir düşünün, vatanını bayrağını sevmeyenler.
Değiştirin bu kafayı,evlatlarınız, torunlarınız için.
Kendi hayatınızı bitirdiniz bari gelecek nesilleri yok etmeyin.
Geldiğin nokta açlık içinde beleş tuvalet aramak, ya bi sor kendine, ben mi yanlış yapıyorum diye.
Halk lokantasında 40 TL.ye 3 kap yemek yemiş iki yaşlı emekli.
Yüzleri gülüyor, roportajcıyı görünce, biri, Allah devlete millete zeval vermesin diyor.
Röpotajcı da, İmamoğlu açtı bunları deyince bu iki bunağın yüzlerindeki düşüşü görmeliydiniz.
Akrep gibisin kardeşim,korkak bir karanlık içindesin akrep gibi.
Muhalif seçmen açısından riskli bir durum. Rte nin planı da olabilir. Akp den memnun olmayanların verdiği meclise soktuğu belediye başkanı yaptığı adamların çoğu akp ye sığındı. Bu durumda bir daha ki seçimde böyle bir riski almaz. Bir kısmı CHP ye verebilir bir kısmı da sandığa gitmez. Bu akp için avantaj da olabilir. CHP ile ittifak yapacak partilerin adayında CHP nin onayı olmalı bence. Tüm bu yaşananlara rağmen akp nin hâlâ bitmemesi büyük sorun. Gün geçtikçe AKP nin oyunun azalması lazım çünkü yaşlı kesim her gün ölerek azalıyor.
Yer İmleri