Sayfa 931/999 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Hala neden idlib de olduğumuzu anlamayanlara gelsin. Atam atam diye dillerinden düşürmeyen yalancı Kemalistler, hatayı Atatürk ulke topraklarına kattı. Şuan orayı geri vermemek için mücadele ediliyor. Hatay Hatay'da savunulmuyor, idlibde afrinde savulunuyor.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yani cihadla el kaideyle ösocu ********lerle tek alkası yok diyorsun. İyiymiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İşin asıl can yakan tarafı da şu:

Dünden beri futbol maçlarında stadyumlarda, camilerde yapılan törenlere bakıyorum da...

Halkın saf, içtenlikle, şehitlerine, ölen evlatlarına, evlatlarımıza ve onların ailelerine gösterdiği sevgi, saygı ve tezahüratı bunlar kendi dış politikalarına verilmiş destek olarak kabul ettirmeye çalışacak dünyaya ve bu politikaların muhaliflerine...

İçimi yakan gerçek bu...

Biraz sonra başlayacak maçta tribünlerde "Türk Milleti ordusunun yanında" afişi var...

İyi de Türk ordusu bu yanlış politikaların sahibi hükümetin emrinde...

Ne derse onu yapıyor...Acaba komutanlarla yönetim arasında "doğru yanlış" tartışması yapacak bir ortam var mı?

Tansu Çiller zamanında bir genel kurmay başkanımız vardı...

"O emreder ben tak diye yaparım" derdi..

Adı da tak-şak paşaya çıkmıştı o günlerde...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bizim İHA düşmüş...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Bizim İHA düşmüş...
    Cana geleceğine mala gelsin. Twitter ve ekşi sözlükte bir tane doğru bilgi bulmak mümkün değil. Bu forum çölde vaha gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Kafası almayan, aklını, gönlünü bu ülkeye her türlü belayı getirmiş, umarım bir gün seçimle gidecek bir yönetime kiralamış tipler, diğer başlıklara sutre gerisinden atıyorlar buradakilere...

Ben ne istediğimi açıkça yazayım...

- Hür ve bağımsız seçimlerle seçtiğimiz vekillerimizle oluşturulan bir parlamento ile yönetilecek Tam bağımsız, özgür ve laik bir hukuk devleti...

- Siyasilerin tam ve sınırsız bir şekilde denetlendiği, adalet kurumlarının, üniversitelerin, medyasının ve de tüm çağdaş kurumlarının yasalarla belirlenmiş görevlerini yapacakları özgür ve hukuksal bir ortamda çalıştıkları bir ülke...

- İnsanların korkmadan, sadece hukukla muhatap olarak özgürce fikirlerini söyledikleri bir ülke...

- Kimsenin kayrılmadığı, insanların yeteneklerine göre okul, iş ve aş bulabildikleri, hiçbir grubun kayrılmadığı, kaynak aktarılmadığı, yaratılan hasılanın en eşit bir şekilde paylaşıldığı, ülke kaynaklarının çarçur edilmediği, denizinin, ormanının, akarsularının, zenginliklerinin kimseye peşkeş çekilemediği bir ülke.

- Yöneticilerin görev yaptıkları süre içinde bırakın zenginleşmeyi, fakirleştikleri, halkın da bu durumu esas kabul ettikleri bir ülke.

- Bir tek adamın hırsları ve aklıyla ülkeyi ve de halkını tehlikeye atamadığı bir alt yapı.

vs vs...

Ben bunları istiyorum.

Bunları istemeyen var mı?

Varsa benim asıl sorunum onlarla.

6. Ya Allah askina bana yazmayin makarna beyinliler sizi.. duyanda hatayi almaya calistilar butun mevzu oradan cikti sanir ya bizi kendiniz gibi cahil mi sandiniz? Ne cikariniz var kim bilir. nerelerden nemalandinizda burada kalemşörlük yapiyorsunuz?

7. Arkadaşlar bu tuzaklara düşmeyelim,bu adamlar paralı trol,şimdide mezhep üzerinden olayları kaşıyor,insanlar doğru soruları sormasın diye yalan haber pompalıyorlar,Reha Bey geçen gün paylaştı,ilk bedelli askerlik twitini atan yalama,şimdi çıkmış kahramanlık edebiyatı yapıyor,değil bomba tüfek sesi duysa altına yapacak tipler burada klavye delikanlılığı yapıyor...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Cihatçılar düşürmüş İHA'yı. Yuh artık diyorum:
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 931/999 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •