Sayfa 932/1008 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    150 TL,, 2 misli olunca çık..
    3 şirket yak. 450..500 TL yatır
    1.000 TL olunca bereket versinde çık..

Bütün halka arzlara girdiğim için takibi bile imkansız oldu.. Kimi %20 yapmış kalmış.
    %150 de var.. Hepsi kar olsa ne yazar?

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Halka arz olan şirketler de bir hoş...
    İşini bir şekilde halleden,izin alanlar şirketi borsaya sokup daha arzda şirket ederinden fazla para kazanmış oluyor . Adam kredi ile falan uğraşmadan yürütüyor işleri...
    Sonra anlaş tahtacıyla ver zirveden malı..
    Tıkanır bu iş gene..Geçmişte de oldu..

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi hani akcayı takip edeceğidin, niye altın almadın.. Ben dün altıns1 aldım hatta kendi topikimede yazdım.
    Akcay bu işin piri dayu
    sabah son dolarlarıda altına döndüm az bişey dolarım kaldı...

şuna 66.900 dolar aldılar benden...

avuç içi kadar 1 kg...

sabah söyledim all time high bekliyorum diye...

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Çindeki hastalık kızamık... Önemli birşey değil..
    Hele ki bizim için..

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ABD'de Teksas eyaleti Başsavcısı Ken Paxton, Pfizer'in Kovid-19'un etkinliği konusunda yanlış bilgi yaydığı nedeniyle ilaç üreticisine Lubbock şehrinde dava açtığını açıkladı.
    Pfizer'in geliştirdiği aşının yüzde 95 etkili olduğu yönündeki açıklamalarının 'yanıltıcı' olduğunu vurgulayarak, söz konusu aşının kişiler için "göreceli risk azalması" sunduğunu söyleyen Paxton şirketin iddia ettiği sonuçların yalnızca iki aylık klinik araştırma verilerine dayandığını ve 'mutlak risk azalmasının', aşının sadece yüzde 0.85 etkili olduğunu gösterdiğini belirtti.

ne covid tiyatrosu tekrar sahneye konulabilir, ne aşı olmayanlar sokağa çıkmasın onlar yüzünden biz sokağa çıkamıyoruz zırvası tekrarlanabilir.. dünyada kimse yemez bunu artık, türkiyede evet aynı hıyarı tekrar yemeye hazır bi kitle var ama onların hiç bi önemi yok
    Hocam yanlis anlamayın ama hayatımda tiyatro diye o kadar insanın ölümüne şahit olmadım,

Kendimden pay biciyim,eğer cin aşısı olmasaydım bende tiyatrocuydum,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ABD'de Teksas eyaleti Başsavcısı Ken Paxton, Pfizer'in Kovid-19'un etkinliği konusunda yanlış bilgi yaydığı nedeniyle ilaç üreticisine Lubbock şehrinde dava açtığını açıkladı.
    Pfizer'in geliştirdiği aşının yüzde 95 etkili olduğu yönündeki açıklamalarının 'yanıltıcı' olduğunu vurgulayarak, söz konusu aşının kişiler için "göreceli risk azalması" sunduğunu söyleyen Paxton şirketin iddia ettiği sonuçların yalnızca iki aylık klinik araştırma verilerine dayandığını ve 'mutlak risk azalmasının', aşının sadece yüzde 0.85 etkili olduğunu gösterdiğini belirtti.

ne covid tiyatrosu tekrar sahneye konulabilir, ne aşı olmayanlar sokağa çıkmasın onlar yüzünden biz sokağa çıkamıyoruz zırvası tekrarlanabilir.. dünyada kimse yemez bunu artık, türkiyede evet aynı hıyarı tekrar yemeye hazır bi kitle var ama onların hiç bi önemi yok
    Gittik saf gibi koşturarak aşı olduk. İyi yedi adamlar ama..Bir daha da zor...Olan da oldu gerçi, ne verdilerse artık vücudumuzda geziyor

6. Niye saf oluyoruz ki? Reis i cumhurumuz asi oldu, sağlık bakanımızdan doktorlara kadar herkes vurun vurdurun dedi? Akrabalarımız öldü, hastanelerde yattı hastaliktan. Neye göre hareket edecektik ki?
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Gittik saf gibi koşturarak aşı olduk. İyi yedi adamlar ama..Bir daha da zor...Olan da oldu gerçi, ne verdilerse artık vücudumuzda geziyor
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Niye saf oluyoruz ki? Reis i cumhurumuz asi oldu, sağlık bakanımızdan doktorlara kadar herkes vurun vurdurun dedi? Akrabalarımız öldü, hastanelerde yattı hastaliktan. Neye göre hareket edecektik ki?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Boş ver her söyleneni
    ne diyordu uyanık foncu
    Look at the tabela

https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Inde...olu%C5%9Fturdu.

2020 2021 2022 de yüzbinler birden daha fazla ölmek istemiş
    Üstelik verilerde 3 yıl saklandı.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Arkadaş 3 tane arz daha onaylanmış. Yapacakları işi ciddi ciddi s.......
    Olan 3 kuruş parayı da bunlara kaydıracaklar iş bilmezler...

SPK 3 Yeni #halkaarz Onayı
    #Megmt Mega Metal Sanayi
    #Kboru Kuzey Boru
    #Surgy Sur Tatil Evleri
    Enflasyon muhasebesi geldiğinde bu küçük şirketlerin vergisi artacak. Bedelli sermaye arttırımına gidecekler. Üç yıl halka arz modası vardı. Üç yıl da bedelli sermaye arttırımı furyası çıkar. Sermaye arttırımı yatırım için değil, negatife dönen özsermayeyi arttırmak için kullanılacak.
    Ezcümle, küçük şirketlerden uzak durmak lazım.

Sayfa 932/1008 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •