Sayfa 932/940 İlkİlk ... 432832882922930931932933934 ... SonSon
Arama sonucu : 7519 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,907
    Dolar 41.015

Euro 48 üstünde hafif

Ons altında ibre ayni 3411

Arasıra topiğe göre yazmak iyidir...

2. Dün ek gelir olsun diye bizim çöpleri alan arkadaş öle görüştüm. Gözlerim yaşardı. Hanıma stoklardan paket yap verelim dedim. Evde sıvı sabun var. Bulaşığı da banyoyu da onunla yapıyorlar. Olaylara desidero abi gibi bakıyorum sazan gibi alamayacam. Bir araştırayım bakıyim.

Bu arada genel kullanım sultan Süleyman, sultan Mehmet,sultan mahmut gibi önce sultan sıfatı sonra isim ken cem sultan söyleminde önce isim sonra sultan sıfatı eklenmiş.aslinda Bu kullanım kadınlar icin gecerli Hürrem Sultan gibi.burada bile sultan cem e bir aşağılama var.adam çok bahtsız mis çok çekmiş cidden.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,907
    ONS 3445-kesmez 3500 beklerük

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu arada genel kullanım sultan Süleyman, sultan Mehmet,sultan mahmut gibi önce sultan sıfatı sonra isim ken cem sultan söyleminde önce isim sonra sultan sıfatı eklenmiş.aslinda Bu kullanım kadınlar icin gecerli Hürrem Sultan gibi.burada bile sultan cem e bir aşağılama var.adam çok bahtsız mis çok çekmiş cidden.

Cem Sultan Rodos Şövalyelerinin kayığına binerek yanlış yaptı burada çarpışarak ölecekti başka yolu yoktu.

Ama Abisi Bayezid de oğlu Yavuz Selim I öldürmek isteyip başaramayınca yavuz tarafından saraydan dualar eşliğinde kovulur yolda daha edirneye varmadan zehirletilir geçer gider.

Yavuz'a beddua ettiğinden 7-8 yıl mi ne o da göçer .

Kanuni de mezarsiz kalır kalbi Macaristan da gömülü .

Hepsi lanetlidir. Osmanlı'nın laneti bizi de buldu bugün ebedi kurtulamiyoruz.Cunku sabi bebek katli var .Masum hiç bir şey yapmamış insanların katlı söz konusu . Allah'ın laneti bulmuş bunları Vahdettin in cesedi koktu aylarca defnedilemedi.

Burada inançsiz çok arkadaş var ama ben bu dünyanın da etme bulma dünyası olduğuna Allah'ın bir kısım cezayı burada çektirdigine inanırım.

Bizim Kaan göklere çıkmadan önce modası geçecek, onu da geçtim eğer alabilirsek Eurofighter tayyerelerde neredeyse demode olacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Efendiler, milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar."

Bağımsızlık mücadelemizin zaferle taçlandığı bu gurur gününde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,125
    ......................................
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 932/940 İlkİlk ... 432832882922930931932933934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •