Biz gider derken cafer tipi oldu,nerede 1.30 üstü,nerede 1.17...
Zaten bize kaydı,dahada ne kadar kayacağı beli değil.Yakın bir arkadaşımın önerisi ile aldim,2.78 maliyet.uçaçak denilidi,yüksek yüksek rakamlar söylendi.şimdide kimsede ses yok.olan bizlere oldu.geçmiş olsun
Şimdi böyle deyince ne oluyor mesela. Rahatlama mı geliyor. Eğilince ona bişey mi oluyor sanki. Adam çoktan pantolonu topladı. Eğilen varsa o da burdaki garibanlar. Çok uzayınca esprisi kalmıyor. Yanlış anlamayın ama hakikatten ters manyal falan da yemiyor...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel kardeşim ıyisin hoşsun eyv.. Ts hissen var eyv. Az çok herkesin bütçesine planı programına neyse.... Hisse ile ilgili beyanat verilebilir haber bilgi akışı vs vs herneyse teknik taktik vs herneyse... çok iyi TRABZONSPOR taraftarıyım Artvinli ve Rize de ikamet eden biri olarak ( Rize de ts antipatikligi olduğu için ts li olmak ve doğruları konuşmak bu yil biraz daha zor ona istinaden) ... 2011 cenaze ortada gün gibi duruyor iken TS yi şampiyon yaparlar mi ? Bu sistemde bu düzen de... Hisse olayına girmiyorum gerektiği zaman gerektiği şekilde saçma salak tartışmalara dahil olup gereksiz insanlara prim verdiğim için hisse bazlı yorum yapmaktan kaçınarak sportif TS için ben yapmazlar der ve heyecanını içinde yasamanı tavsiye ederim.. şampiyonluk telaffuz etme.. sponsorluk kartal may katar yazabilirsin vs vs yusuf var bak sen ordan yurü.. ne kadar a satar ts yusuf u mesela ? Gözünü seveyim şampiyonluk demeyin...
Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazım olur.
A.Ort... T.Lot............ Alış Lot.......... Alış Ort.......... Satış Lot......... Satış Ort.
2,32..... 25.907.891... 17.490.003.... 2,33.............. 8.417.888....... 2,32
BEN KİMİMKİ YATIRIM TAVSİYESİ VEREYİM, TAVSİYEM OLSA KENDİME VERİRİM. YTD.
Yer İmleri