Sayfa 934/1006 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum ..
    yoruma bile gerek yok

3.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Egzersiz ve kaliteli beslenme önemli, gençlere iyi örneksiniz.

Evet, uluslararası sınavlarda derece düşük fakat dağılım da oldukça heterojen. Dağılımın pozitif taraftaki ucu da analitik anlamda oldukça iyi, Boğaziçi İtü Koç Odtü Bilkent vb.

İş gücünü dışarıdan almazsa bu problem için tek çare robotlar sanırım, sizce nasıl çözerler?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn Miriel,
    AB bu kalitesiz koca nüfusu niye kendine ortak etsin ki. O bahsettiğiniz az sayıda kaliteli okullardan çıkan parlak gençleri kendine çeker daha iyi. Son zamanlarda ülkenin bu koşullarında yaşamak istemeyen sürüyle başarılı genç zaten gidiyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Olmusken joleliyide mb başkanı yapsınlar tam olsun

5.  Alıntı Originally Posted by hophop Yazıyı Oku
    Sn Miriel,
    AB bu kalitesiz koca nüfusu niye kendine ortak etsin ki. O bahsettiğiniz az sayıda kaliteli okullardan çıkan parlak gençleri kendine çeker daha iyi. Son zamanlarda ülkenin bu koşullarında yaşamak istemeyen sürüyle başarılı genç zaten gidiyor.

Sn Hophop,

Aslında dahil eder veya etsin demek için yazmamıştım. Ancak çalışma çağındaki nüfusları 3'te 1'ine inince dahil etmek zorunda kalabilirler mi diye sorgulamak istedim. Beyin fırtınası olması adına.

6.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Sn Hophop,

Aslında dahil eder veya etsin demek için yazmamıştım. Ancak çalışma çağındaki nüfusları 3'te 1'ine inince dahil etmek zorunda kalabilirler mi diye sorgulamak istedim. Beyin fırtınası olması adına.
     Alıntı Originally Posted by hophop Yazıyı Oku
    Sn Miriel,

Malesef böyle bir kanayan yara mevcut. Odtü, itü mezunu kalifiye beyinler öyle satışcı filan değil arge mühendisleri onar onar yüzer yüzer Hollanda ve Almanyaya gidiyor. Çok yakından biliyorum giden arkadaşlarım var. Bize de teklif geliyor.

Gelen teklifler öyle ahım şahım şeyler değil. 5000 - 6000 euro arası maaşlar. Oralarda büyük bir para değil hatta eşin çalışmazsa sıkıntı çekebilirsin. Giden kişiler çocuklarımızın geleceği için gidiyoruz diyorlar. Bu konuda malesef çok dertliyim hepsi de 10 15 20 yıl tecrübeli dünya çapında iş yapabilecek kişiler.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum ..
    ethem sancağın milli savunma bakanı olarak düşünüldüğü veya zikredildiği ülkeyi at çöpe gitsin
    tanımayanlar googledan bir baksın, siz ne bakanı yapardınız bir düşünün..!!

Faiz artışı gelmeyecek . Gösterge faiz bunu söylüyor ...TL cilerin parası geçen yıl nasıl hületildiyise bundan sonra da hüpletilmeye devam edilecek...Her yıl Bilmem kaç trilyon tl mevduatın 0rtalama % 5 hüpletilese birilerinin finansmanı ve borçları ödenmiş olur ....Kazık birikim yapmış orta gelirliye fena girmeye devam edecek....

Sayfa 934/1006 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •