Sayfa 934/1024 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Otoyollar para kesmeye başladı bile 1 temmuz itibariyle neymiş 120 den fazla gidemezmisin iyide be kardesim istedigim yere istegim zamanda gidemeyeceksem birde üstüne ceza yiyeceksem o yolu niye kullanayim.
    adam 1000k vermis arabaya100 le gidiyor .
    Haberin içeriğini okumuyorsunuz anlaşılan ..habere göre ort hız belirtilmiş. .yani bir giseden diğer gişeye belli bir zaman konmuş ortalama hız 120 yi geçmeyecek ...ort hızın 120 olmasida öyle kolay bir şey degil ..f 1 yarışmalarında bile araç 360 km hıza ulaşıyor ama 50 tur yarış bittiğinde ort hız ancak 180 lerde falan oluyor.

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bilmediğimden soruyorum Mesela x firmasının Türkiyedeki ortaklığı karı yurtdışına transfer ederken vergi ödüyor mu ?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Bildiğim kadarıyla ödüyorlar (%20). ancak yurtdışı merkezli firmalara belirli şartlarda dar mükellefiyet için seçenek sunuluyor. Bu durumda %15 ödeyip, bu rakamı ana ülkelerinde ödeyecekleri kurumlar vergisinden mahsup ediyorlar. Ancak dar mükellefiyet için epey karmaşık ve detaylı istisnalar var. Her şeyi dar mükellefiyete soktum ülkemde vergi ödeyeceğim de diyemiyorsunuz.

http://www.gib.gov.tr/fileadmin/user...r/5520/30.html
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Bankacılık kırılganlık indeksi, bankalarda o kadar zorlanma yok gibi (kendi hesabım, negatif kırılganlığın arttığını gösteriyor):
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Otoyollar para kesmeye başladı bile 1 temmuz itibariyle neymiş 120 den fazla gidemezmisin iyide be kardesim istedigim yere istegim zamanda gidemeyeceksem birde üstüne ceza yiyeceksem o yolu niye kullanayim.
    adam 1000k vermis arabaya100 le gidiyor .
    çok iyi oldu bu iş, hız manyakları belasını buluyor, benim araba zaten 120'den fazla gitmeye uygun olmadığı için sorun yaşamıyorum.selektörcü ve makasçılarada bir çözüm bulunursa iyi olur. bunların kafa şunu almıyor sen 500k ya araç alınca trafik kurallarından muaf olmuyorsun. Genelde AKKAFA betoncu tayfası kazandıkları haram para ile alır bu araçları.ondan sonra aşağıdaki gibi halkı ezerek öldürürler,

http://www.milliyet.com.tr/bagdat-ca...undem-2297172/

şu herif ABD de olacak yemin ederim gün yüzü göremez,idam bile edilebilir.artık eyaletin keyfine kalmış. orada otoyollarda 113 km/s'i geçemezsin,isterse altında 3 milyon dolarlık araç olsun farketmez. karşı gelirsen polis tepene biner

Orasi oyle memlekette en ucuz sey insancani maalesef hicbir kiymeti yok herkes Allah'a emanet yaşıyor kimin basina ne gelicek belli değil.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Adam hakli ve kesinlikle yalniz da degil.
    Ona dokunmayin.
    O kendini orada huzurlu hissesiyor siz ise mevduatta.
    Bana %5 net dolar faizi bulamadiniz hala.
    Syg,
    dudu benim haklılığımı kolpacı borsacıların şahsıma periyodik olarak saldırması kanıtlıyor. söylediklerim onları çok rahatsız ediyor,strese sokuyor. kolay değil tabi ellerindeki kağıtların eriyeceğini bilmek. Koç holding'i iyi takip edin ne zaman yüklü hisse satıyorsa borsadan uzak durma vakti gelmiş demektir.ne yaptı bu adam 500 mio $ lık hisse sattı ve dolar aldı. bu adamlar kesinlikle enayi değil. onları takip etmek önemli.
    Son düzenleme : powerpc; 30-07-2017 saat: 16:24.

7. Dolar için oran alan var mı?

HSBC nin %4.5 verdiğini duydum.

8.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Dolar için oran alan var mı?

HSBC nin %4.5 verdiğini duydum.
    %4.5 güzel oran da buradaki çoğu kişi belirli bir yaşta, kısa süreli ilişkileri gençlikteki gibi tercih etmeyebiliyor. %4.25 versin temditte de %4.1 versin ok. Ama temditte düşürecek tipte bir banka olunca insan üşeniyor. HSBC'nin temditlerini iyi takip edelim belki değişmiştir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 934/1024 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •