11-17 Eylül tarihleri arası 100 bin kişiye düşen vaka sayısı
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Ticaret Bakanı Muş’un talimatıyla 5 zincir marketteki ürünlerde fahiş fiyat artışı yapılıp yapılmadığının tespiti için ticaret müfettişleri görevlendirildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gıda fiyatlarının en uygun olduğu yerler hala bu zincir marketler. Kısa bir süre sonra uyduruktan bi ceza keserler, sonra da bakın nasıl hizaya getirdik deyip bi iki uygun ürün fiyatını gösterirler. Böylece halkın kanını emenlere gününü göstermiş olurlar. Bu arada aklıma geldi, Çin'e beyaz eşya gönderdikleri trenin Anadolu yakasından geri döndüğü haber edilince gümrük işlemleri için döndü ama tekrar yola çıktı diyip tren şu an yolda diye belirtmişlerdi. Aradan aylar geçti o tren ne sınırı geçti, ne de sınırı geçtiyse de geri döndü, arayıp soran da yok, koca tren nereye gitti? Velhasıl Osmanlı'da oyun bitmez.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın...
“Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yer İmleri