Artan

16.477,50 10 17:15
99,00 10 17:14
134,20 10 17:14
100,20 9.99 17:14
375,00 9.97 17:15
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 17:15
517,50 -8.97 17:15
57,25 -6.15 17:14
33,12 -4.99 17:15
20,88 -4.92 17:15
Azalan Hisseler

İşlem

23.937.776.995,80 17:15
22.908.673.635,00 17:15
18.096.377.299,74 17:15
14.245.568.577,20 17:15
13.929.562.974,10 17:15
Tüm Hisseler
Sayfa 935/1002 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer görevden aldı, AKP li vekil tepki gösterdi

Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer in yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından görevden alınmasına ilişkin bir açıklama yaptı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...sterdi-1864557

Bu vekil eski tarim bakani, hani utanmadan 300 koyun verecegiz sozunu veren bakan.

Secimin birinde AKP den listeye konmadigi icin, istifa edip bagimsiz aday olup kazanan vekil.

Simdi Urfa'da oy oranlarinin durumunu goruyor, partiden istifa edecek ya, o yuzden bir sorun yaratmaya calisiyor ki, kizdi gitti desinler.

Bir kac gune AKP'den istifa eder.

Dininiz imanınız dolar gayme, emin olun bir paket pamuk 1 dolar gayme değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Hacıanesti, ebenin orekesini gördün nu? )))))))))))))))

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Konut endekslerine bakıyorum memlekette fiyatı en çok artan iller arasında antalya, en azından benim bildiğim beş altı ev var habire fiyatları artıyor ama evleri alan yok.Kiralıklar öyle değil ,kiralıklar karaborsa anında kiralanıyor evler,kiralar da çok arttı ama o kiralar hakkında da ödenir mi ödenmez mi şüphelerim var,bu emlak işleri sosyal barışı bozar,yani paran yoktur gezmezsin tatile gitmezsin,sigara içmezsin,dışarda yemek yemezsin,sinemaya tiyatroya gitmezsin ama ev öyle değil bir ev şart,homeless işi insanlık dışı bir olay allahtan bizim memlekette homeless olayı çok az sosyal dokumuz o konuda hala sağlam.
    Antalya'nın doğası, denizi çok güzel.

Birileri bunun kokusunu alıp sağı solu ateşe vermiş olabilir. Yanan yerlere imar izni çıktığına dair haberler çıkmaya başladı çünkü.

Yazın aşırı sıcak ama bu sene hesapta kuzeyde olan İstanbul'da da 40 derece üstüne çıktı sıcaklar. Bayram döneminde Antalya'ya da gittim hiç fark yoktu İstanbul ile sıcaklık olarak.

Şehir olarak da beğeniyorum Antalya'yı. Ne aşırı şehirleşmiş, ne tamamen köy gibi. Gayet güzel ayarında.

Sizin eve 200 bin tl daha ekler şimdi satıcı burayı okuduktan sonra

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla sn sugosu ben bu hayat pahalılığına bakıyorum,milletin haline bakıyorum,bu evlerin satılma işine de kiralama işine de ben güvenemem,olay artık benim mantık silsilemden çıktı.Memlekette bilmediğimiz bir değişik ekonomi dönüyor sanırım,uyuşturucu parası,göçmenlerin getirdiği paralar,gurbetçilerin akrabaları üstüne aldığı evler vs değişik işler dönüyor olmalı,yoksa bu ekonomide bu maaş artışları ile bu işsizlikte bu emlak değerlemeleri yanlış.Bir hesap hatası var ya neyse.Bu hesap hatası umarım halkta başka türlü tezahür etmez.Yoksa sizin dediğiniz hesaba benim aklım ermez,bu kadar boşanan var şu kadar ev almayı isteyen genç var falan onlar boş iş,alım gücü ne o boşananlarda var zaten çoğu ekonomik nedenlerle boşanıyor ne de gençlerde var.
    5bin-10bin tl maaş alan birisi için bu evleri satın almak dürüst yollardan pek mümkün değil. Finansal piyasalarda sağlam yatırım yapılırsa ya da kriptoda şans yüzüne gülerse olabilir ancak.

Çok para basmanın yan etkilerinden birisi de bu.

Sayılar gittikçe büyüyor ve o sayıya ulaşmak hayata sıfırdan başlayan birisi için imkansız hale dönüşüyor. Hali hazırda malı, parası hissesi olan adam ise daha çok zenginleşiyor.

Amerika'daki vatandaşlar da aynısından şikayetçi. Eskinin milyonerleri şimdi milyarder olmuş. Önüne gelen dolar milyarderi. Milyonerler de eskinin banka hesabında 100bin dolar olan orta sınıfı. Türkiye'de nasıl tl milyonerleri her sene rekor kırıyorsa ABD'de de kırıyor.

https://www.cnbc.com/2021/08/19/401k...ity-says-.html
    Thanks to the market’s recent run-up and increased savings, the number of 401(k) and IRA millionaires also hit all-time records in the second quarter of 2021.
    3bin dolar alan yeni mezun ABD vatandaşı tırmalasın dursun şimdi dolar milyoneri olmak için.

Zamanında ev alan da, dolar alan da, araba alan da, altın alan da kazandı. TL faizde duran da kazandı kendince bir şeyler. Şimdi faiz de pahalı o zamana göre.

Bir tek bist kaldı sanıyorum ucuz.

ytd

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Sadece askerlerinin eğitimi ve teçhizatı için 83 milyar dolar harcamıştı, bu rakam 2019un rakamı.

Bu güne kadar sadece Afganistan için 2 trilyon dolar harcadığı söyleniyor.

Senin bunu bilmemen munkun değil. Bunu bana yazdırıp, dolarcilari kiskirttiracaksin değil mi?

Abi insanları fazla da rahatsız etmemek icap eder.

Dolar dediğin nedir be Ya? Trilyon drilyon saçılan bir şey.
    Abi kolonilesmede kimse ingilterenin eline su dokemez
    1. Misal bi yeri ele gecirdi bakti isine yaramiyo gordu hemen ya satar fransaya
    Fransa koloni topraklarinin cogunu ondan almistir fransa gelmis gecmis en zeki Devlet tur milyonlarca duka altini naapacan onu ver ingiltereden kiyamet sayida tum denuzlerde adalar al
    2. Ya da Ingiltere verimsiz bi koloni arsasini satamiyosa Ya naapar oraya ozgurluk verir
    Bakar gelen para giden paradan az hmn cikarir elinden
    Zanzibar adasina ozgurluk vermistir bu sebeple mesela daha pek cok yere de zate o donem turizm yok tabi ordan da para gelmiyo
    Sonra etiyopya orayi metazori almistir pardon etiyopya degil tanzanya imis ne bilem Ben be ya
    3. Isine yarayan yerleri de omur billah kullanir tabi Bakiniz cebelitarik kanada Avustralya yeni zelanda
    Bu baglamda
    Abd de ordan bi Zmn sonra gelcek paranin cok fazlasini harciyom Ben ya deyip ordan ayrildi
    Zate gorona en cok abd yi vurdu
    Tasarruf etmesi ilazim idi
    Biz okuzun altinda bosa buzagi ariyoz.
    Abd ingilterenin ingiltere israil in bebesi be ya Hepsinin kafa ayni yani
    Yani yahudi cimri oldugundan bazan cok zenginler bazan cok para kaybeder bilemezuk.
    Bu baglamda dostluk muhim fransuz yerine osmanli o donem tabi artik olmaz eccuk yakin olaydu ona bedavadan adalari o alucaktu senbolik rakkamlara

Not Ayrica kutsal topraklari adamlarin nil etrafi etiyopya felan nerden geldin burnumuzun dibine ya Yok abi Firat mirat Alfabeye bile bak Habes alfabesl esittir ibrani alfabesl de bizi yiyolar
    Not2: dunyada hersey fake abi yalan dolan Ben hecbiseye inanmeyom daha
    Son düzenleme : Moruk; 30-08-2021 saat: 10:13.

7. https://www.dunya.com/sektorler/mute...-haberi-632208

Çimento fiyatlarını fahiş bulan müteahhitler, inşaatlarını durdurma kararı almış

Özgürlüğümüzün simgesi Büyük Taarruzun 99. yıl dönümünde başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canını vermekten bir an bile şüphe etmeyen tüm silah arkadaşlarını sonsuz saygı ve minnetle anıyoruz . Bu büyük bayram 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun !

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 935/1002 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •