Sayfa 935/990 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmıs.Bizim ülkemizde omurgalı yöneticiye ihtiyaç var herkes dediğinin arkasında durmalı hakemler hata yapar diye deklarasyon yayınla senin canın yanınca ortalığı ayağa kaldır.

2. Bunlarda işin içindedir.Demiş Ali Koç.
    https://twitter.com/search?q=%23TekFenerbahceTekHedef
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3. Kendi taraftarinin üstüne üst tribünden atlayan bir başkan ve camia. Çok da takılmamak lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    selam

Çaaak bi 5 likin erkek versiyonunu bulamadım.

5. Senin nasıl arkadaşların var vallahi. Korktum
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Fenerbahçe FK. siyasi zemine çekiyorlar.(bu çok tehlikeli)
    ABD de yaşayan 1 arkadaşım (rahmetli) bundan 10 sene önce Türkiye yi Suriye gibi yapacaklar,ilk kargaşanın 1 futbol maçı sonrası olabileceğinden bahsetmişti.(umarım olmaz.!)
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Senin nasıl arkadaşların var vallahi. Korktum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Derin devletin adamı idi rahmetli.(ayrıca,çok fanatik FB lee idi)

7.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Sayın keremalkm

Dün vadeli de değil ama bu iki hisseyide aldım sattım.gubrf tabandan aldım.Tahtasahibi dört beş kez taban yapti bir iki kademe çıkartıp.Baktim can cekisiyor verdim elimdeki hisseleri iki üç kademeye.Satmasam taban kalkmayacakti.Ve bu 500 bin liralık mal için.

Sonra kozal aldım 525 seviyesinden kozaa ve ipeke artıya geçti kozal yerinde kıpırdamıyor.Yine 4-5 kademeye verdim neredeyse artıya geçecek kadar kaldırdı.

Demem o ki piyasa da para yok.Girdihiniz anda tuzak kuruluyor.Butun piyasa uçusa gecsede sizin elinizdekini gocertiyorlar.Cok organizeler.Cok çok dikkatli olup al zattan kacinilmasi gereken donemler
    Piyasada oyuncu çok az dolayısı ile kimin elinde ne var tahmin edebiliyorlar.

Hft algoları, bu ihtimalleri hesaplayan yapay zeka kodları ile destekleniyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 935/990 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •