Sayfa 936/996 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    yükseliş trendinde fon mu borsa mı ?
    Hatta söyle acikliyim 6 ayda borsadan %224.95
    3ayda %96.22 kazanmisim son 1 ayda ise %-15.79 kaybetmisim yinede 6 ayda muazzam kar elde ettm fonlarin yillik karini 3 ayda kazandim ben tabi borsa ralli yapiyordu ozamanlar binmesini bildim trene durağa gelincede inmesini bildim dun sadece eib fonu almistim 0.13 mu ne eksi yedim -900₺ kaybettm bugun cikis verdim binmiyecem trene dedim ppf de bekliyecem yeter gunluk getirisi bana. Yarin eksimi yerim eibden artimi gelir bakicaz

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ev 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
    misterım websterim yapma ya aldıracan bana o evi sonunda sırf evi adam vermesin diye evi 1 ay içinde boşaltmazsan aylık 7 bin tl kiraya ek 50 bin tl cezai şart ekleyelim dedim ses çıkmadı

3.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Hatta söyle acikliyim 6 ayda borsadan %224.95
    3ayda %96.22 kazanmisim son 1 ayda ise %-15.79 kaybetmisim yinede 6 ayda muazzam kar elde ettm fonlarin yillik karini 3 ayda kazandim ben tabi borsa ralli yapiyordu ozamanlar binmesini bildim trene durağa gelincede inmesini bildim dun sadece eib fonu almistim 0.13 mu ne eksi yedim -900₺ kaybettm bugun cikis verdim binmiyecem trene dedim ppf de bekliyecem yeter gunluk getirisi bana. Yarin eksimi yerim eibden artimi gelir bakicaz
    biz bunlar he he diyoruz burda

4. SON DAKİKA HABERİ: ABD'nin başkenti Washington'da corona virüs salgını nedeniyle OHAL ilan edildi

5.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    biz bunlar he he diyoruz burda
    Ozelden yazarsan portfoyumu atabilirim sana bu forumda milyonluk adamlarda takiliyor unutma ozelden yaz bana whatsapptan sana atayim ekran videosu alipta çok merak ediyorsan sonra tekrar buraya yorum yazarsan sevinirim neyse yaran vardir belki ondan bu yorumu yazmişsindir birsey demiyorum sana ama arkadaşa net cevabim borsa duzeldiginde kesinlikle hisse senedi daha iyi fonlardan.

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    ABD için soruyorsanız, orada halkın çoğunun borsa da yatırımı var. Borsanın düştüğü günlerde trafik kazalarında bile artış oluyor. O yüzden borsa çökerse Trump seçimi kaybeder. Belki de bu virüs o nedenle bahane olarak kullanılıyor.
    Kabul edemiyorum
    Borsada hesabi olan kesin bu oyunlari biliyor!
    Canlar gider heyyyy

7.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    yükseliş trendinde fon mu borsa mı ?
    İkisi de aynı kapıya çıkar. Ama düşüşlerde fonlar gün içinde düşüşü izlemek ile yetinirken hissede olanlar satış yaparak zararlarını azaltabilirler..Eğer EİB fonu bir hissenin yükselişi ile kazandıracak ise o fonu neye alayım ki. En azından alacağım hisseyi kendim seçer istediğim zaman da satarım. Bu nedenlel nakit kalması gereken parayı ppf de diğer kısmını da hisse alarak değerlendirmeye karar verdim. Takipteyiz. Biar ara dibin dibi var dediğimde bir arkadaş beni suçlar tarzda bir mesaj atmıştı. Ama zaman her şeyi gösterdi ve de gösteriyor. Bol kazançlar.

8. Son dakika
    İtalya'da her şey durduruldu.
    coronavirus ile mücadele için Başbakan Conte, yarından itibaren sadece temel kamu hizmetlerinin sağlanacağını (ulaşım gibi), eczaneler ve gıda ürünleri satan marketler gibi yerlerin açık olacağını duyurdu. Kafeler, restoranlar her şey kapanacak

Sayfa 936/996 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •