Tebrikler, muhtemelen aynı kar zarardayiz ama sizin kafa çok daha rahat oldu biz boğuşurken pala nenemizleSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Sn. Emlak filan çok iyi sistemci biz daha çok çok acemiyiz. Ama şunu söylemem lazım bu iblis sürekli tarz degistire degistire mutlaka herkesi sırayla ütüyor. Mesela 3 çeşit sistem mi var, iki hafta mean reversion yapanaiki hafta trend takip yapana iki hafta scalping yapana ekmek veriyor. Iblissss. Karayı bulan parayı alır arada kötü dövüyor çok bozuluyorum sonra gel lan al biraz ekmek diyor filan yuvarlanıp gidiyoruz nenemle
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kadınlar ve cocuklar önden, panik yabmadan çıkın
Hamdım Piştim Yandım
Esas bir gözümüz NasdAkQ 100 vadeli 12,000 üzerinde..
Denk geliyor 3 gündür..
Muhtemelen trade'lik bile olsa short çakmalık bölge, bakalım ??..
Göklerden gelen bir karar vardır vs destek konuşması da olabilir.
Giderek dünya işleri akıl mantıktan uzaklaşıyor. Quantum mantığı vs diye de bir şey çıktı, artık bir şey söyleyip de arkasında durmak da zor.
Geçen TV'de Aristo mantığı bitti, Nasrettin Hoca mantığı geçerli deniyordu.
Aslen söylediğin şey o an için geçerli olması lazım, veya süreyi de konuşmada belirtmeli.
Borsa buna uygun, düşecek ise ne zaman içinde düşecek, çıkacak ise ne zaman içinde çıkacak söylenmeyince çok anlamlı olmuyor.
Bir arkadaş önemli olan timing diye imza koymuş galiba. O da öyle düşünüyor olmalı.
İçinde zaman geçmeyen her söz boş desem çok da boş olmayabilir, öte yadan timeless yani gerçekten zamandan mekandan bağımsız şeyler ister istemez dikkat çekici oluyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri