Sayfa 934/934 İlkİlk ... 434834884924932933934
Arama sonucu : 7469 madde; 7,465 - 7,469 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla minnetle anıyorum.

2. Ben çok bilmiş hocaların kadı vs her neyse yok padişah hacca gidemez yok küçük çocukların kadınların katli gibi hükümlerin dinde yeri olmadığını düşünüyorum. Savaşta bile düşmanın bebeklerine kadınlarına konulmadı. Zamanında verilen o hükümler de g.t korkusu ile verilmiş. Adam niyeti almış tüm bebeklerin kardeşlerini kadınları öldürecek o arada Şeyhuslam kadı dinlemez hepsini katleder aynı bu gün olduğu gibi karar çıkar. Feto de hacca gitmedi sebebi var mı

3. bu güzel toprakları bize yurt olarak bırakan can veren onurlu ve cesur atalarımızı büyük bir saygıyla anıyoruz ayrıca bizi arap olmaktan kurtaran büyük babamız ATATÜRK ü büyük bir saygı ve sevgiyle anıyoruz laik cumhuriyetimizi koruyan sahip çıkan yıkmak isteyen hainlerle mücadele eden damarlarında asil kan bulunan yurtsever kardeşlerimizin zafer bayramını kutluyorum

4. Ahali mal olduğundan böyle bir açıklama yaparlar Ürdün ne alaka, Gazze ile arasında zaten İsrail var.

Mısır dese hadi tamam diyelim, zaten ona da gerek yok önü Akdeniz yolla Hataydan tayyareleri.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Japonlar bırakın zenci almayı, Brezilyaya göç etmiş japonları ırkdaş saymazlar, bildiğim kadarı ile Dünyanın en ırkçı milletidirler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 934/934 İlkİlk ... 434834884924932933934

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •