Sayfa 937/996 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Uluslararası piyasalarda 'yatırım gurusu' olarak tanınan Mark Mobius Bloomberg HT'ye konuk oldu.

Mobius, "Büyük belirsizliklerin olduğu bir dönemde iseniz. Uzun vadeli bir bakış açısına sahip olmanız gerekiyor. Bir iki yıl içinde nerede olmak istiyorsunuz bunu bilmeniz gerekiyor. Hisselerin düştüğünü ve ucuz olduğunu görüyorsanız nakdiniz varsa bunu satın almamanız için bir sebep olamaz. Önümüzde iki hafta değil önümüzdeki yıl ne yapacağınızı düşünün" diye tavsiyede bulundu.

https://www.bloomberght.com/mark-mob...ebilir-2248968

Biz bırak önümüzdeki iki haftayı habire yarın ne olacak derdindeyiz.
    Onun için guru olamıyoruz demekki.
    Finans endeksin 90 binli seviyelere gelmeyeceğinin garantisi var mı? Doğal olarak insanlar düşük fiyattan mal almak istiyor.Yükseliş ise hiç kimsenin beklemediği bir anda başlayacak. O zaman ne zaman? soru bu.

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans endeksin 90 binli seviyelere gelmeyeceğinin garantisi var mı? Doğal olarak insanlar düşük fiyattan mal almak istiyor.Yükseliş ise hiç kimsenin beklemediği bir anda başlayacak. O zaman ne zaman? soru bu.
    Bu gidişle o zaman çok ileriye kaydı bence.
    Belki sonbahar ayları.
    Virüs işi durulmadan borsalardan hiç birşey çıkmaz .

Arada yalancı çıkış denemeleri yapıp geleni çarpacaklar

Olan bilip bilmeden faizler düşük diye borsaya dalan gariban mevduatçılara oldu.O insanları bir daha kimse borsaya getiremez.

3. Abd endeksleri yine kan gölü, cidden bilim bu virüs karşısında bu kadar çaresiz mi marsta mikroskobik inceleme yapan dünya 3 aydır bir aşı geliştirmedi.
    Faizler düşünce para nereye gidecek diye düşünüp borsaya giren çok kişi malda yakalandı, hisse fonlar 3 aylıkta zarar yazmaya başladı, endeks buralarda tutunamazsa ekim ayındaki gibi 93bine gidebilir koşul olarak daha kötü durumlar söz konusu, kur artıyor, abd in faiz indiirmlerine rağmen dolar 6.21 oldu, tlnin kalkanı faiz olmayınca zor, üstelik henüz ülkemizde görülmüş corona vaka sayısı sadece 1, ölümler ve enfekte olanlar artsa hiç görülmedik yerleri göreceğiz sanki, Dua edelim bizde işler kötüleşmeden şu aşı bulunsun yoksa her yükseliş satış fırsatı 105 binde tüm parayla borsaya girerim diye kurgulamştım şu an ppf can simidi oldu adeta.
    Thyao çok uzun zaman sonra tek hanelere geldi havacılık ve turizm sektörleri ciddi bozulmaya uğramaya devam edecek gibi.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Dünya resesyona gidiyor kimse borsa yok 90 bin hayal falan demesin ben artik ciddi ciddi 90 binlerin altini dusunmeye başladim artik. Cidden para kazanma degilde elindeki parayi koruma zamani şuan

Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Hatta söyle acikliyim 6 ayda borsadan %224.95
    3ayda %96.22 kazanmisim son 1 ayda ise %-15.79 kaybetmisim yinede 6 ayda muazzam kar elde ettm fonlarin yillik karini 3 ayda kazandim ben tabi borsa ralli yapiyordu ozamanlar binmesini bildim trene durağa gelincede inmesini bildim dun sadece eib fonu almistim 0.13 mu ne eksi yedim -900₺ kaybettm bugun cikis verdim binmiyecem trene dedim ppf de bekliyecem yeter gunluk getirisi bana. Yarin eksimi yerim eibden artimi gelir bakicaz
    670 k lik eib mi aldiniz benmi yanlis hesapladım.tahimini- 0.12 yarın goreceginiz getiri.
    Son düzenleme : paramanya; 12-03-2020 saat: 01:54.

6. NASA'nın potansiyel tehlike olarak sınıflandırdığı 1998 OR2 isimli göktaşı önümüzdeki ay Dünya'ya yakın bir konumdan geçecek. Uzmanlar göktaşının gezegenimize çarpması durumunda global etkisi olabileceği görüşünde.*
    Canlar gider heyyyy

7.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    NASA'nın potansiyel tehlike olarak sınıflandırdığı 1998 OR2 isimli göktaşı önümüzdeki ay Dünya'ya yakın bir konumdan geçecek. Uzmanlar göktaşının gezegenimize çarpması durumunda global etkisi olabileceği görüşünde.*
    Bir o eksikti o da gelsin tam olsun zaten bundan bir sonrası uzaylı istilası 😀 Bu arada artık iş virüs işini aştı ülkelerin borcu çok fazla yavaş yavaş morotoryumlar gelebilir.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 937/996 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •