Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 938/938 İlkİlk ... 438838888928936937938
Arama sonucu : 7717 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Yurtdışından aldığım bilgiye göre şirkete harici garanti sağlayacak yurtdışı kreditor yönetim kuruluna veya denetçi olarak holdinge 1 kişi atayacakmış. Yani yurtdışındaki abiler işi sıkı tutuyor. Sayılganlar geçmişteki alavere dalavereleri tekrar çevirmesin diye içeri bekçi koyacaklar. Hadi hayırlısı bakalım. Yakında çözülür mü bilmem ama büyük borçlardan çok küçük icraları kaldırmak problem çıkarıyor olabilir. Yoksa büyük alacaklılara cash on the table dendiğinde reddedecek çıkmaz.
    Buda eğer doğruysa güzel gelişme. Elmi yaman Beymi yaman modu bir bakıma. Bir şekilde şeffaflık olmalı gerekenler bilinmeli yatırımcı adına.

2.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    BU YORUM NİYE SİLİNİYOR SAKINCASI NEKİ. SAKINCASINI AÇIKLAYINDA BİZDE BİLGİ SAHİBİ OLALIM.
    Buyrun olun: Kulaktan dolma bilgilerle "bana gelen duyumlara göre" diyerek kaynaksız iddialarla yatırımcıların yanlış yönlendirmelerine izin vermiyoruz. Iddiaların doğruluğu da önemli değil. "Duyum" paylaşımı kurallara aykırı.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Buyrun olun: Kulaktan dolma bilgilerle "bana gelen duyumlara göre" diyerek kaynaksız iddialarla yatırımcıların yanlış yönlendirmelerine izin vermiyoruz. Iddiaların doğruluğu da önemli değil. "Duyum" paylaşımı kurallara aykırı.
    Haklısınız, sadece duyum diyerek bazı paylaşımlar yapmak sakıncalı sonuçlar doğurabilir. Sonuçta duyum paylaşmak manipülasyon amaçlı da kullanılabilir. O yüzden yazdıklarımı silmenizi anlayışla karşılıyorum. Aslında bunların duyum olarak forumda paylaşılması yerine doğru bilgilerin ve gelişmelerin şeffaf !!! yönetimimiz tarafından kap yoluyla paylaşılması gerekirdi. Çıkıp kapta "Biz Hindistan ve abu dhabi kaynaklı bir kontrgaranti ayarladık. Bunun operatif olması için mevcut icra ve ipoteklerin kalkması gerekiyor. Biz x,y,z ler için alacaklilardan yazı aldik, d,e,f alacaklıları ile görüşmeler sürüyor. Gelişme oldukça paylaşılacaktır" deseler ve herkesi en azından bir uğraş verildiğine ikna etseler kimsenin söyleyecek lafı olmazdı. En azından davayı çekip size birşeyler yapma fırsatı veren yatırımcılar bu kadarcık bir şeffaflığı hakediyor diye düşünüyorum. Yoksa o insanların beddualari bugün seni domuz gribi yaptığı gibi yarın mazallah....

Ytd...

4.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Haklısınız, sadece duyum diyerek bazı paylaşımlar yapmak sakıncalı sonuçlar doğurabilir. Sonuçta duyum paylaşmak manipülasyon amaçlı da kullanılabilir. O yüzden yazdıklarımı silmenizi anlayışla karşılıyorum. Aslında bunların duyum olarak forumda paylaşılması yerine doğru bilgilerin ve gelişmelerin şeffaf !!! yönetimimiz tarafından kap yoluyla paylaşılması gerekirdi. Çıkıp kapta "Biz Hindistan ve abu dhabi kaynaklı bir kontrgaranti ayarladık. Bunun operatif olması için mevcut icra ve ipoteklerin kalkması gerekiyor. Biz x,y,z ler için alacaklilardan yazı aldik, d,e,f alacaklıları ile görüşmeler sürüyor. Gelişme oldukça paylaşılacaktır" deseler ve herkesi en azından bir uğraş verildiğine ikna etseler kimsenin söyleyecek lafı olmazdı. En azından davayı çekip size birşeyler yapma fırsatı veren yatırımcılar bu kadarcık bir şeffaflığı hakediyor diye düşünüyorum. Yoksa o insanların beddualari bugün seni domuz gribi yaptığı gibi yarın mazallah....

Ytd...
    Azizim dediklerinizdeki haklılık payına şöyle kanaat getirdim. Burda silinen yazınızın bir kopyasınıda malum başka bir sitede okudum sanırım burdan kopyala yapıştır yapılmış dün. Ama ordanda kaldırılmış. yani burayı anlarımda orada bu yazıyı kaldırtmak kolay değildir. Birilerinin damarına iyi basmışsınız.

5. .tesini bekliyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..y.t.d

Sayfa 938/938 İlkİlk ... 438838888928936937938

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •