Sayfa 938/1001 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Dövizi en iyi track eden fonu bulursanız fon da alabilirsiniz.
    Ama Eurobond fonlar kur ve risk priminden etkilenir.
    Bu sorular bir dolar milyonerine gitmedi şimdi...
    Çok teşekkürler. Benimkisi Zimbabve doları

2.  Alıntı Originally Posted by dolarmilyoneri Yazıyı Oku
    Saat 13.30 dan önce mi emir verdiniz? Çünkü günlük eurobond verilerini ancak 14.00 civarı görebiliyoruz. Düşüşü görüp emir vermek pek mümkün görünmüyor.
    BLOOMBERG tv yayınında 2030-34 ve 40 vadelileri görebilirsiniz. Genel durum hakkında fikir veriyor.

3.  Alıntı Originally Posted by ulasss Yazıyı Oku
    https://www.borsagundem.com/haber/ha...ediyor/1507835 link paylaşmam uygun mudur bilmiyorum ama haberde belirtilen tahvilleri nerden nasıl alabiliriz ve kupon ödemeleri ne kadar bilgi verebilecek birisi varsa çok sevinirim
    Sn. ulasss,

yatırımcılar söz konusu senetlerle ilgili sorularını eposta yoluyla bgm.finans@hmb.gov.tr adresine iletebileceklerdir.
    Kamuoyuna duyurulur şeklinde bir link buldum.

Muhtemelen Ziraat Bankası gibi bankalar aracılık ederler.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by dolarmilyoneri Yazıyı Oku
    Saat 13.30 dan önce mi emir verdiniz? Çünkü günlük eurobond verilerini ancak 14.00 civarı görebiliyoruz. Düşüşü görüp emir vermek pek mümkün görünmüyor.
    Bugün kredi notunu düşük göstereceklerinden düşeceğini düşündüm. Artsada çok fazla artış olacağını düşünmedim. 13.30 dan önce emri verdim

5. Başıma geleni tecrübeyle öğrenmiş oldum,aktarıyorum.Fonu zararına sattım,zararımın %10 unu banka stopaj iadesi olarak geri ödedi.Bilmeyenlere duyurulur.

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn. ulasss,

yatırımcılar söz konusu senetlerle ilgili sorularını eposta yoluyla bgm.finans@hmb.gov.tr adresine iletebileceklerdir.
    Kamuoyuna duyurulur şeklinde bir link buldum.

Muhtemelen Ziraat Bankası gibi bankalar aracılık ederler.
    çok teşekkürler. link üzerinden iletişime geçeceğim. Herhangi bir şey öğrenebilirsem burada da paylaşırım

7.  Alıntı Originally Posted by ulasss Yazıyı Oku
    çok teşekkürler. link üzerinden iletişime geçeceğim. Herhangi bir şey öğrenebilirsem burada da paylaşırım
    Rica ederim.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by ulasss Yazıyı Oku

Yurt dışında dolar cinsinden %6-7 olan tahviller türk vatandaşına muhtemelen %1-2 arasında satılacaktır.

Sayfa 938/1001 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •