Sayfa 939/947 İlkİlk ... 439839889929937938939940941 ... SonSon
Arama sonucu : 7569 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Pek yatirimci dostu bir patron degildi ama Allah rahmet eylesin.
    Kağıdın hareketinden belli oluyor.
    Allah taksiratını affetsin

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Şirket tarihinde bir dönem kapandı yeni bir dönem başlayacak artık, yönetimde hissedarlık avantajı kime geçecek bakalım.
    Son genel kuruldaki diyaloglar az çok fikir veriyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şirketimizin kurucusu, 1970 ile 2002 tarihleri arasında Kurucu Murahhas Aza ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Sayın Recep GENÇER vefat etmiştir. Gençer ailesinin, BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş'nin ve ülkemizin acı kaybının derin üzüntüsünü kamuoyu ile paylaşıyoruz.
    Sayın Recep Gençer'in Şirketimizde % 38,22 payı bulunmaktaydı. Ancak kendisinin Şirketimizde veya Şirketimizin bağlı ortaklıklarında herhangi bir yönetim kurulu üyeliği veya icrai görevi mevcut değildi.

Saygılarımızla,

Allah rahmet eylesin.
    Allah rahmet eylesin. Piyasa oyuncuları Recep bey ölmeden Ege gübreden bir şey olmaz diyorlardı. O ölürse bu hisse sert gider değerine diye söyleniyordu. Mirasçılar şirketi hakkettiği değere götürecek mi göreceğiz. Devasa arsa ve liman onlara kaldı an itibariyle

4. Zırveyi kıracak mı bakalım, kırarsa artık bu hafta malum rakamları görür büyük ihtimalle.

5. Olması gereken değeri bana göre 1 milyar dolar
    Ege gübre anlık piyasa değeri 240 milyon dolar

6. Ağalar yeterince malı hüpletmeden zirveyi geçirtmezler, bırakalım salasınlar iyice, alan alsın, dökülen dökülsün.

7. Şimdi Recep dede rahmetli oldu diye çocukları satar mı burasını bölgedeki dev şirketlere!?
    Darphane gibi bir limanı satmazlar diye düşünüyorum ama mirasçılar satabilirde anlaşamazlarsa
    2 oğlu bir kızı var bakalım ne karar verecekler Ege Liman ve dev arsası hakkında

Satmaya karar verirlerse eğer 1 milyar dolar civarı bir para isterler diye düşünüyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,983
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku

hamis gününe kadar izlemeye devam!
    cuma gününü bekleseydi
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 939/947 İlkİlk ... 439839889929937938939940941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •