Sayfa 661/905 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Chery nin Samsun yatırımının yattığını böylece öğrenmiş olduk. Zaten olmayacak işti Samsun

Geriye hangi şehir kaldı.
    Zaten 2 aday vardı.

https://www.akasyam.com/amp/chery-ya...bahara-195418/

2.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    14 km yaklaşık 30 dakika gösteriyor araçla
    bizim arsaların dengi değil demek...ama oralarda arsaların artık özelleştirilmesi ,yatırım yapmak isteyenlere bence alan açmak için yapılıyor...bir çok işaret üst üste geliyor...byd nin yatırımı belli bir aşamaya geldiğinde taşlar yerli yerine oturacak görünüyor...kim ne yatırım yapacak az çok şekillenecek...o vakitte bizim limanlar ile ilgili de somut gelişmelerin ortaya çıkması gerekiyor...ya bir çok vinçler alınarak kapasite 7-8 kat artmış şekilde (bir dostumuz kapasite bu kadar artar diyor ) bölgede oluşacak yoğunluğu karşılayacak şekle girer yada byd ile ortaklık veya satış ile ilgili gelişmeler olur....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Chery nin Samsun yatırımının yattığını böylece öğrenmiş olduk. Zaten olmayacak işti Samsun

Geriye hangi şehir kaldı.
    Zaten 2 aday vardı.

https://www.akasyam.com/amp/chery-ya...bahara-195418/
    bu tür güzel haberleri açarak paylaş dostum... biliyorsun ky hazıra konmayı seviyor..bir linke bile bazen tıklamaktan aciz oluyor...(bazen bende öyle oluyorum.... )

Samsun Haber - 21-08-2024 14:19

Yılmaz, “Çin Türkiye’de bir veya belki birden fazla otomobil fabrikası kurmak istiyor. Yer meselesiyle ilgili konu o kadar basit değil. Yer meselesi henüz daha konuşulmadı” diyerek Samsun’da böyle bir beklenti oluşması için erken olduğu mesajını verdi.

“Samsun Batı Çevre Yolu, tasarruf tedbirleri içerisine girdi”

Yılmaz ayrıca İhale aşamasına gelen Samsun Batı Çevre Yolu’nun tasarruf tedbirlerine girdiğini de belirterek, “Batı Çevre Yolu’nu, Samsun Büyükşehir Belediyesi yaptığı uygulamalarla birçok mülkiyet problemini çözmüştü. Çok az sayıda kalan kamulaştırma meselesini de bakanlık çözecekti. Ancak iş, tasarruf tedbirleri içerisine girdi. Tasarruf tedbirlerinden dolayı önümüzdeki seneye ertelendi. Batı Çevre Yolu ertelenebilir bir olay olmaktan çıktı, acilen çözüm bulması gerekiyor” dedi.

Kaynak: belediyehaberi.com

samsun baştan beri bende uygun görmemiştim...hem denizi uygun değildi hem de yan sanayi ve yetişmiş eleman bölgede yoktu...byd ve chery kardeş kardeş manisada yatırımlarını yapsınlar...belki de komşu bile olurlar.... o yoğunluğu kaldıracak yatırımları yapıyoruz...geldiklerinde tam hazır oluruz...onlarla güzel bir anlaşma çok iyi olacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bizim arsaların dengi değil demek...ama oralarda arsaların artık özelleştirilmesi ,yatırım yapmak isteyenlere bence alan açmak için yapılıyor...bir çok işaret üst üste geliyor...byd nin yatırımı belli bir aşamaya geldiğinde taşlar yerli yerine oturacak görünüyor...kim ne yatırım yapacak az çok şekillenecek...o vakitte bizim limanlar ile ilgili de somut gelişmelerin ortaya çıkması gerekiyor...ya bir çok vinçler alınarak kapasite 7-8 kat artmış şekilde (bir dostumuz kapasite bu kadar artar diyor ) bölgede oluşacak yoğunluğu karşılayacak şekle girer yada byd ile ortaklık veya satış ile ilgili gelişmeler olur....
    Evet dengi değil emsal alamayız.Ama gelen teklif nekadar olacak bu önemli ve dediğiniz gibi bölge fokurduyor hemen sonuçlanması ve iyi bir fiyat olması bölgedeki hareketliliği dahada belirgin hale getirecek chery de gelirse bölgeye dahada hızlı ivmelencektir

5. karayolu ve demiryollarının hepsi bizim limanın yakınından geçiyordu...tam da ihracatçıların istediği şeyler bunlar....samsunun daha karayolu hazır değil... egegübre şirketinin de instagramda yaptığı paylaşımlarda yeni bir başlangıçtan söz ediyor...bence bu başlangıç ile 3-5 vinçin alınması kast edilmiyor...ciddi gelişmeler yolda görünüyor...

patronun diğer şirketi bağfas çok borçlu ve bence risk altında...egegübrenin prim yapması patronun da işine gelir...patronun da nakit ihtiyacı var bence...yani bu sefer patron çıkışlara takoz koymayacak düşüncesindeyim...egegübrede son 20 yıldır yaşanmamış şeyler yaşanmaya başlıyor...ilginç bir zamana denk geldik...

6. Songür Ulus BYD ile başka bir alternatif sunmuş. Lakin verilen cevap ilginç ))))

https://x.com/mustafakursat19/status...89275847155746

7.  Alıntı Originally Posted by ALACALI Yazıyı Oku
    Songür Ulus BYD ile başka bir alternatif sunmuş. Lakin verilen cevap ilginç ))))

https://x.com/mustafakursat19/status...89275847155746
    Songur beyi İnfo tuzladan tanırım ama pek tahminleri tutmaz ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Zamanında 3-5 kişinin takip ettiği hisseye bakın, kaçan kovalanır derler ya aynısının tıpkısı.

Bu başlığı şu anda 62 kişi okumaktadır. (13 üye ve 49 ziyaretçi)

Bir zamanlar burası dutluktu sayın Bawer bir siz bir de ben vardımYeni Egeen gibi olur inşallah!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 661/905 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •