Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 939/967 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şu ana kadar tespit ettikleri yıkılan binna sayısı 6.500 civarı. Toplam 7.000 desek ortalama her binadan 5 kişi ölse 35.000 10 kişi ölse 70.000 kişi eder
    Daha fazla olmaz inşallah
    İnşallah olmaz ama olacak gibi, ben bu ikinci günden sonra yıkıntının plaka plaka hızla vinç yardımıyla atılması gerektiğini düşündüm tamam zarar vermemek adına yavaş çalışılıyor ama zamana karşı bir yarış var, bilemedim.
    Bütün millet olarak bu konuda sefer görev emri gibi bir sistemle görevlendirilme yapılmalı ve periyodik eğitimler verilmeli mahalle sokak bina deprem sorumlusu olmalı dünyada örnek neresi ise alınmalı ve yapılmalı mevcut yapılar hantal ve yetersiz, artık İmam Hatip lilerin bu işlerden elini çekmesi zamanıdır. İmam Hatipler camide görev yapsın başka bilmedikleri işe fazla karışmasın.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    İnşallah olmaz ama olacak gibi, ben bu ikinci günden sonra yıkıntının plaka plaka hızla vinç yardımıyla atılması gerektiğini düşündüm tamam zarar vermemek adına yavaş çalışılıyor ama zamana karşı bir yarış var, bilemedim.
    Bütün millet olarak bu konuda sefer görev emri gibi bir sistemle görevlendirilme yapılmalı ve periyodik eğitimler verilmeli mahalle sokak bina deprem sorumlusu olmalı dünyada örnek neresi ise alınmalı ve yapılmalı mevcut yapılar hantal ve yetersiz, artık İmam Hatip lilerin bu işlerden elini çekmesi zamanıdır. İmam Hatipler camide görev yapsın başka bilmedikleri işe fazla karışmasın.
    abi sorumludan önce adam gibi şehir bölge planlaması yapılmalı vinç kepçe bile giremiyor dapdaracık sokak sağlı sollu 5 katlı bina

İstanbul'da olsa hayal bile edemiyorum her yer kokar defnetmek için bile yetişemezsiniz enkazı kaldırmaya.

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi sorumludan önce adam gibi şehir bölge planlaması yapılmalı vinç kepçe bile giremiyor dapdaracık sokak sağlı sollu 5 katlı bina

İstanbul'da olsa hayal bile edemiyorum her yer kokar defnetmek için bile yetişemezsiniz enkazı kaldırmaya.
    Doğru tabii, ama o geçmiş artık, Batman dostum, mesela şöyle 50 ler 60 lar milletin yorganla , İstanbul'a geldiği, köyden indim şehire yılları, kınamak için demiyorum, hazine arazisine millet gecekondu yapıyor, devlet bakıyor , seyrediyor, insanlar, göze batmayacak şekilde 60 m2 dar bölümlere gecekondu veya ev yapıyor, halbuki devlet araziyi 500 m2 kişi başı şeklinde , parkı bahçesi planlı bedavaya yakın verseydi bu dar sokaklar vb olmazdı o gün park vb yapılmasına da ihtiyaç yoktu , yeri belli olsun yeterdi , sokak genişliği 10 m ve üzeri olsaydı arazi mi biterdi , hala İstanbul u parsellemeye çalışıyorlar.Devlet kendi halkına arazileri üretip sadece altyapı ücreti alarak bedava vermeli, Suriye Afgan vb, hariç , tabii.

Bugün bu yüzden kentsel dönüşüm de yapılamıyor, Adam 60m2 ye 5 kat çıkmış şimdi de 5 daire istiyor 4 çocuğu var, herbirine bir daire, bunu yapan da halis Akp li zevat. İstanbul için, Bakınız Esenler, bağcılar , güngören.

Bu durumda 5 , 6 m lik sokağa ne itfaiye ne ambulans giriyor, oksijen bile giremiyor .

Aslinda biraz sag duyu sahibi olsalar, cekip gitmelerinin tam zamani.

Bundan sonrasi surekli aleyhlerine isler.

Iclerinden acaba, biz bu milleti iligine kemigine kadar soyduk, simdi de yillarca sarilmasi cok zor buyuk bir yikim altinda kaldilar, cekip gidelim ( kacalim ), bunlara yapilacak en buyuk iyilik bu olur, diyen varmidir ?

Ama ben eminim, bunlar secimleri ertelemek icin iyi bir firsat cikti diye dusunerek ve bu cok aci felaketi sosyal medyanin iftirasi diye yutturacaklarini dusunecekler.

Hali hazirda vatandasla yuz yuze karsilasmalardan kaciyorsunuz.

Eger secim olacaksa, hangi yuzle secmenin karsisina cikacaksiniz.

Vicdaniniz olmadigi gibi beyniniz de yok sizin.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Iclerinden acaba, biz bu milleti iligine kemigine kadar soyduk, simdi de yillarca sarilmasi cok zor buyuk bir yikim altinda kaldilar, cekip gidelim ( kacalim ), bunlara yapilacak en buyuk iyilik bu olur, diyen varmidir ?

Ama ben eminim, bunlar secimleri ertelemek icin iyi bir firsat cikti diye dusunerek ve bu cok aci felaketi sosyal medyanin iftirasi diye yutturacaklarini dusunecekler.

türk yetkili roytırsa konuşmuş... bu şartlar altında seçim olması oldukça zorlaştı demiş.

kaynak: halk tv

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

ne cekip gitmesi.

deprem sonrasi yasanan olaylardan sonra oy kaybini coktan gormuslerdir.bu yuzden secim mayis ayinda olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    seçim konusu bana göre kapanmıştır.

2024 belediye başkanlığı seçimi ile olur diye düşünüyorum
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ne cekip gitmesi.

deprem sonrasi yasanan olaylardan sonra oy kaybini coktan gormuslerdir.bu yuzden secim mayis ayinda olmaz.

Evi aldi, bankaya kredi borcu var, ev yikildi, simdi gidecek en az 4.000 lira kira odeyecek, yeni ev esyasi alacak, kredi borcunu odemeye devam edecek, DASK'tan verirlerse azami 60.000 TL.yi bekleyecek.

Bu sartlarda hangi siyasi, bu adamin karsina cikmaya cesaret edecek.

Cekin gidin, tam zamani.

Sayfa 939/967 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •