Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Hisselerde herif sürekli hacim yapıyor, bir kaç milyon satış etkilemez diyorsun, etkiliyor.
Elini boşaltması için hacim yüksek olmalı ki millet uyanmasın.
Bazı teknikçiler hacmi dikkate almıyor, bazıları dikkate alıyor.
Tahminim BIST30 50 ve 100 e alınacakları düşükten başlatmak için sattı.
fena kapanış olmadı. gevşese bile 8 bin civarını iyi maliyet seviyesi seçmişler.
bu piyasada hiçbir şey tesadüfen olmaz.
sabancılar yıllardır varlık satıp hisselerinde geri alım yapıyor. yarın enerjisa üretimi halka arz edip kaynaklarla full kadro ges vs tarzı işlere girseler bin tl işten bile değil.
Barış Yarkadaş
@barisyarkadas
CHP İstanbul İl Başkan Adayı Cemal Canpolat’ın basın açıklamasına 400’e yakın İl Delegesi’nin katıldığı belirtiliyor.
Örneğin, 11 delegesi olan Çekmeköy’den gelen 8 delege, bu akşam imzalarını da teslim etti. “Değişimciler†Çekmeköy’ü kendi hanesine yazıyordu. Ancak bugün gelen imzalarla birlikte Çekmeköy’deki dengenin Canpolat’ın lehine olduğu görüldü.
Öte yandan “Değişimcilerâ€in kendi hanesine yazdığı Sarıyer ve Kartal’dan da toplam 22 imza geldi. Bu oran, iki ilçenin delegelerinin yüzde 70’ine denk geliyor. Tuzla delegelerinin yarısı Canpolat için imza veriyor.
Keza Avcılar, Sultanbeyli, Kağıthane, Sancaktepe, Sultangazi, Beykoz, Büyükçekmece, Ataşehir, Ümraniye ve Maltepe’de de benzer bir durum söz konusu. Bu ilçelerin delegelerinin neredeyse tamamı Canpolat’ın açıklamasına katıldı.
Alttaki fotoğrafta ise Canpolat’ın rakibi Özgür Çelik’in ilçesi Bahçelievler’den gelerek Canpolat’a destek verenleri görüyorsunuz.
siyaset böyle boktan halk için yapılan birşey yok kim olursa olsun.
koltuk için ,kendi zihniyetleri için,herşeyi yapıyorlar.
al chp RTE tek adam diyorlar yaptıkları sinemalara bak ulan yapamıyorsan aday olma çık kenara başkalarına şans verin nedir bu koltuk makam sevdası
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri