Sayfa 939/1001 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: Viop LIV

1. hisslerin birçoğu katılım endeksinden çıkarılmış...

faizler yükselince...

hepsi sağ tarafa geçmiş...

Yatırım tavsiyesi değildir.

SPOT kapanış, BofA son 2 saatte 2.6 mlyr satışı 1.6 mlyra çekti yani 1 mlyr mal aldı, TEB ve Ak Yatırım satışı arttırdı, İs ve Phillip Capital alışı arttırdı,

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    hisslerin birçoğu katılım endeksinden çıkarılmış...

faizler yükselince...

hepsi sağ tarafa geçmiş...
    Sohbet odasında faiz ödemek belli bir miktara kadar kabul ediliyor, faiz kazancı kabul edilmiyor dediler.

ARZUM yeni borçlanma haberi vardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Hisselerde herif sürekli hacim yapıyor, bir kaç milyon satış etkilemez diyorsun, etkiliyor.

Elini boşaltması için hacim yüksek olmalı ki millet uyanmasın.

Bazı teknikçiler hacmi dikkate almıyor, bazıları dikkate alıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sasa - hekts mı diye sorulmuş işlem yaptığımda yazamadım tup-thy kapanışa doğru tup sat thy al için söylemiştim gerçekleşti.
    güzel tam testereli bir gündü
    Kapanış seansına tüp vadeli ekledim.
    Bakalım kısmet, emeğine sağlık, bol kazançlar.

6. Tahminim BIST30 50 ve 100 e alınacakları düşükten başlatmak için sattı.

fena kapanış olmadı. gevşese bile 8 bin civarını iyi maliyet seviyesi seçmişler.

bu piyasada hiçbir şey tesadüfen olmaz.

sabancılar yıllardır varlık satıp hisselerinde geri alım yapıyor. yarın enerjisa üretimi halka arz edip kaynaklarla full kadro ges vs tarzı işlere girseler bin tl işten bile değil.

8. Barış Yarkadaş
    @barisyarkadas
    CHP İstanbul İl Başkan Adayı Cemal Canpolat’ın basın açıklamasına 400’e yakın İl Delegesi’nin katıldığı belirtiliyor.

Örneğin, 11 delegesi olan Çekmeköy’den gelen 8 delege, bu akşam imzalarını da teslim etti. “Değişimciler†Çekmeköy’ü kendi hanesine yazıyordu. Ancak bugün gelen imzalarla birlikte Çekmeköy’deki dengenin Canpolat’ın lehine olduğu görüldü.

Öte yandan “Değişimcilerâ€in kendi hanesine yazdığı Sarıyer ve Kartal’dan da toplam 22 imza geldi. Bu oran, iki ilçenin delegelerinin yüzde 70’ine denk geliyor. Tuzla delegelerinin yarısı Canpolat için imza veriyor.

Keza Avcılar, Sultanbeyli, Kağıthane, Sancaktepe, Sultangazi, Beykoz, Büyükçekmece, Ataşehir, Ümraniye ve Maltepe’de de benzer bir durum söz konusu. Bu ilçelerin delegelerinin neredeyse tamamı Canpolat’ın açıklamasına katıldı.

Alttaki fotoğrafta ise Canpolat’ın rakibi Özgür Çelik’in ilçesi Bahçelievler’den gelerek Canpolat’a destek verenleri görüyorsunuz.

siyaset böyle boktan halk için yapılan birşey yok kim olursa olsun.
    koltuk için ,kendi zihniyetleri için,herşeyi yapıyorlar.
    al chp RTE tek adam diyorlar yaptıkları sinemalara bak ulan yapamıyorsan aday olma çık kenara başkalarına şans verin nedir bu koltuk makam sevdası
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 939/1001 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •