Originally Posted by
AsiRuh
değerli ortaklar, konuyu net anlaminiz için yaziyorum, gerekçeli karar görülmeden hiçbirşey söylemek mümkün değildir. Karar düzeltme niçin kabul edildi ve bozuldu bunu gerekçeli karari görmeden anlamak imkansiz. çağri ortadan kalkmiş değil, pekala basit bir hatadan, bir evrak eksikliğinden, bir tarih hatasindan bozulmuş olabilirki, buda yargilamayi tekrarlar ama hizli bir şekilde olur.
Benim şahsi düşüncem bunlar planli bir şekilde bilerek bu hatayi yaptilar , çağri olayini uzatmak için, sonuçta çağri yapmayacak diye karar bozulmaz, sadece bir yerde bir eksiklik vardir.
Size tafsiyem 2016/2386 nolu davayi takip etmeniz eğer orda onama çikarsa ne olacak, cezayi ödeyeceksin demek, buda çağri yükümlüğü ortadan kalkmiş değil demektir, o davaninda yarin açiklanacağini düşünüyorum, engeç hafta sonu açiklanacak, telaşa paniğe gerek yok gerekçeli karari görelim bu çağriyi seve sevemi, si....e si.... Kemi yapacaklar anlaşilacak.
Tilki delikte bir defa si.....lir diye bir tabir vardir. Bu delik o deliktir başka delikte yakalanmaz. Yada genel kurula katilip bunlarin babasini atasini dedesini bu şirketten defedeceksiniz. Gerekirse mübaraklerdeki lotlara teklif götürülecek gelin şirketin aq diyilecek yoksa tilki delikten kaçacak.
Sayin AsiRuh bu arada 2016-2386 numarali dava bunlarin kap aciklamasi yapmadigi icin yedikleri para cezalari ile ilgili actiklari dava... Yani cagri ile ilgili degil... Bizi de ilgilendirmiyor...
Ister onama gelsin ister bozma...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri