Sayfa 94/652 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 745 - 752 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. Birde şunu ekleyim. Geçen hıl 4 K nın fabrikası alınmıştı. Kiraya veriliyor. Bunun kira fiyatını ben hiçbir yerde görmedim. Bunu belirttim. Gayri resmi bir şeymi var acaba dedim. Bilançolarda belirtilmesi gerektiğini hatırlattım. Not alıyorum diye söyledi.

2. Sayın Vassago siz gördünüzmü bu kira gelirini aylık 60 bin TL imiş. Ben hiç karşılaşmadım.Sizin dikkatinizi çekti mi?

3.  Alıntı Originally Posted by brbrs123 Yazıyı Oku
    Birde şunu ekleyim. Geçen hıl 4 K nın fabrikası alınmıştı. Kiraya veriliyor. Bunun kira fiyatını ben hiçbir yerde görmedim. Bunu belirttim. Gayri resmi bir şeymi var acaba dedim. Bilançolarda belirtilmesi gerektiğini hatırlattım. Not alıyorum diye söyledi.
    Sn. Brbrs123 bu alınan notlarla ilgili size geri dönüş yapacaklar mi? Yoksa sadece not mu almış oldular?
    Paylaşımlarınız için teşekkürler.

4. Böyle bir durumda geri dönüş olmaz sanırım. Önümüzdeki dönem bilançoda bakarım.Gerekirse tekrar arar hatırlatırım. Hepimiz böyle yapsak etkili olmaz mı? Bu arada ben yurt dışından aradım. Siz çok daha kolay arayabilirsiniz. Saygılar

5. Patronlar gene hisse satıyor patır patır. Hisse çok değerlendi diye mi satıyorlar acaba!!

6.  Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Patronlar gene hisse satıyor patır patır. Hisse çok değerlendi diye mi satıyorlar acaba!!
    Biz satıyoruz sizde satın mesajımı aceba.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Patronlar gene hisse satıyor patır patır. Hisse çok değerlendi diye mi satıyorlar acaba!!
    Imkb dandik patronlarin toplanma mekani olmus. Biz neden geri alim yapmiyor diyoruz adamlar hisse satiyor. Madem satacaksin yetkilendir bir araciyi iki katina satsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    Insani borsadan sogutacak kaliteli gorunumlu bir suru dandik hisse var. Biri de bu.

Sayfa 94/652 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •