Sayfa 94/630 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 745 - 752 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Yillardir ucuz diye
    Maliyet dusurmek icin ky mal
    Topluyor ama bu kagit gidecek gibi de gorunmuyor

2.  Alıntı Originally Posted by Serhatediz Yazıyı Oku
    Yillardir ucuz diye
    Maliyet dusurmek icin ky mal
    Topluyor ama bu kagit gidecek gibi de gorunmuyor
    O zaman Sadece biz degil hisse sahibide goremez hissenin yukseldigini.Kucuk yatirimci yerine sahibi dusunsun.

3.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    O zaman Sadece biz degil hisse sahibide goremez hissenin yukseldigini.Kucuk yatirimci yerine sahibi dusunsun.
    Ben bunlarin kagitin ucuz olmasini dert ettiklerini sanmiyorum..Kagit yukselmesede isleri tikirinda.İstediklsri gibi bilancoyla oynayip ic ediyorlar.Kagidin bu degerde olmasinin onlara bir zarari yok.Nasilsa hersey kagit ustunde.Ne zaman bir ortaklik gundeme gelir veya artik yeter topladiklarimiz ky kakalayalim derler ,hisse fiyatini o zaman yukseltirler diye dusunmeye basladim.Tek umudumuz cok zaman gectigi icin belki yukseltirler diye bekliyorum.Herkese iyi bayramlar

4.  Alıntı Originally Posted by Serhatediz Yazıyı Oku
    Ben bunlarin kagitin ucuz olmasini dert ettiklerini sanmiyorum..Kagit yukselmesede isleri tikirinda.İstediklsri gibi bilancoyla oynayip ic ediyorlar.Kagidin bu degerde olmasinin onlara bir zarari yok.Nasilsa hersey kagit ustunde.Ne zaman bir ortaklik gundeme gelir veya artik yeter topladiklarimiz ky kakalayalim derler ,hisse fiyatini o zaman yukseltirler diye dusunmeye basladim.Tek umudumuz cok zaman gectigi icin belki yukseltirler diye bekliyorum.Herkese iyi bayramlar
    Kront ve Karel hisselerine bak. Zamanın yoksa da başka hisselere bak.Ytd al demek istemedim kesinlikle böyğr şey olamaz. İki hissede neler olmuşu bi incele , emkel de ne Olabiliri bir düşün.

5. Ramazan bayramınız mübarek olsun

6.  Alıntı Originally Posted by Serhatediz Yazıyı Oku
    Sermaye azaltimi artirimi sonrasi ellerindeki hisselerin maliyeti cok Yuksel di ve Bu hisse leri satip para kazanmak icin fiyati yikseltmek zorundalar.

7. yat.tav.değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Kront ve Karel hisselerine bak. Zamanın yoksa da başka hisselere bak.Ytd al demek istemedim kesinlikle böyğr şey olamaz. İki hissede neler olmuşu bi incele , emkel de ne Olabiliri bir düşün.
    Demekki onlarin patronlari daha insafli ve daha tok gozluymus.ben bu kadar uc kagitcilarina denk gelmemistim

Sayfa 94/630 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •