Sayfa 94/521 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 745 - 752 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. açıkçılar kapandı....maliyet 7,85....
    geriye ne kaldı ; bedelli,6 ay brüt takas,galip ağa da 2,15 maliyetle 40 milyon lot ....
    ağanın işi zor bu saatten sonra.ne yalan söyliyeyim açıkçılar brüt ve bedelliyle 7,85 fiyatla kurtuldular..tabi bu zarara kurtulmak denirse.asıl bu saatten sonra bu hissenin nasıl hareket edeceğini çok merak ediyorum..ibretlik işler dönüyor vesselam...

2. Acikcilara 7.85 ten 1400 k verdi.
    İki günde piyasadan 6.5 dan 400k
    6 dan 200k aldı.
    Varsa daha alacak.....

Ne yapar ben bilmem....

3.  Alıntı Originally Posted by mavipenguen Yazıyı Oku
    açıkçılar kapandı....maliyet 7,85....
    geriye ne kaldı ; bedelli,6 ay brüt takas,galip ağa da 2,15 maliyetle 40 milyon lot ....
    ağanın işi zor bu saatten sonra.ne yalan söyliyeyim açıkçılar brüt ve bedelliyle 7,85 fiyatla kurtuldular..tabi bu zarara kurtulmak denirse.asıl bu saatten sonra bu hissenin nasıl hareket edeceğini çok merak ediyorum..ibretlik işler dönüyor vesselam...
    Niye zor olsun hocam canlı örnek avgyo bu fiyatlardan ucuz diye hala atlayanlar var her türlü çakar malı

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ne oldu yine bizim bu delioglana

5. Tahta kapatma, brüt takas herşey sadece arada kalmış küçük yatırımcılarda panikleyip ellerindekini 6.00 civarında sirkelemeye yaradı.

Bu küçük yatırımcıların elindeki hisseleride aşağı flyatkardan sirkeleyip kapıp açıkçılara 7.80 üstünde verdiler.

6. Şirkette ilginç süreçler oluştu.
    Onayını aldıkları 100 milyonluk tahvil ihracı yapılmadı.
    Tahtada rekabet varsa Unite satışları ne olacak, satma yerine kiralama olaylarına devam mınedimecel
    Bedelli sermaye artışı kararına gidildi. şirket özkaybaklardsn da bedelli sağlayamaz nıydı?
    Şimdi bu ihraç edilecek yeni hisseler işlem görür statüde olacak sanırım. Tahtada çekişme varsa hisse fiyatı bunkadar yüksek iken hisselerde satışa verilecek mi?
    Tabi bu bedelli onaylanacak mı, buda ayrı bşr sorgu..
    Çok şey soru işareti şimdilik..
    Bu hissenin olgunlaşmış beklentileri var, ama şuan neler olup biteceğini kestirmek zor.

7. Ben açıkçıya mesaj olsun diye 31 TL ye çekip park eder sigara yakar diye bekliyordum ama olmadı. Galip parketti ky bekliyor. Yatırım tavsiyesi değildir.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kademeler nasıl arkadaşlar

Sayfa 94/521 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •