Sayfa 94/487 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 745 - 752 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by zaza68 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar gün içi fırsatım olmadi yazamadim. Yanlış anlamayin beni burda bilen biliyor lakin bazi arkadaşlar gelmiş hosgelmisler ama gaz fren yaomayin sakin olun😊 bu hareketlere aldanmayın. Tmm gelişmeler güzel lakin bugün baktığımda 60 i görmüş lakin düşündüğüm oldu saldi aşağıya çünkü hacim çok az. 56-57 alim bölgesiydi.
    Yatırım tavsiyesi değildir. 👆

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    56-57 den alanlar oldu muydu

2. Evet 0.578 ortalama

3. Şimdi yukarıda ne yapabiliriz onu konuşmak lazım

4. Zaza bey calypso bey sizin sayenizde kaldım teşekkürler çıkış başladı mı artık insallah

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ycadirci Yazıyı Oku
    Zaza bey calypso bey sizin sayenizde kaldım teşekkürler çıkış başladı mı artık insallah

Gereksiz konuşanlar çok oldu ama biz hissemizi yeri geldi sattım yeri geldi tekrar aldım martı bildiğim bir hisse 2012 den beri bu hisse eninde sonunda 1 geçecek ama şu an tred etmek çok önemli gidişata göre yine al satlarım olacak ama sen hedefine göre hareket et söylentilere kulak asma kar yeteri kadarsa sat bekle düştüğünde hacime görede tekrar almak istersen al başarılar ve bol kazançlar dilerim zaza bey ycadırcı bey asil ortaklarım

6.  Alıntı Originally Posted by ycadirci Yazıyı Oku
    Zaza bey calypso bey sizin sayenizde kaldım teşekkürler çıkış başladı mı artık insallah

Hacimlo devam eder ve kaptan güzel haberler gelirse bilanço da malum borç azaldı hedefim 90 lar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir Bereketli olur inşallah

7.  Alıntı Originally Posted by ycadirci Yazıyı Oku

Hacimli devam eder ve kaptan güzel haberler gelirse bilanço da malum borç azaldı hedefim 90 lar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir Bereketli olur inşallah

8. LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : zaza68; 20-07-2017 saat: 18:56.

Sayfa 94/487 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •