Sayfa 94/1023 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya 100 dolarlık ihracat için 80 dolarlık ithalat yapıyorsan o işi yapma zaten.Ama işçi,elektrik vergi yapmak zorunda olduğun ithalat falan kurtarıyorsa netde dolar kazancın varsa o ihracat manalı.Devaulasyon bence de ihracat açısından faydalı.En azından ithalatın düşer millet haketmedikleri arabalara binmez haketmedikleri ı phone ları kullanmaz,cari açığın düşer , o açıdan bile devaulasyon mantıklı.
    Ha bu laflar ve teori bana ait değil sadi hocaoğlu anlattı bloombergde benim de aklıma yattı.Adamın hakkını yemiyeyim.Düşüncenin patenti ona ait,ben de her kelimesine katılıyorum bu teorinin.

2. Daha kış gelince doğalgaz alımı var o da dolar cinsinden. Birde Ekim ayı itibariyle Fed piyasadan aylık çekeceği dolar miktarını 50 milyara çıkaracak .

Allah hepimizin yardımcısı olsun

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    kendine başka doctordan randevu al.

İşte ben de tam bunu anlatmak istemiştim.. doctor'a gidiyorsun şifa bulmaya.. doctor sana başka doctor'dan randevu tavsiye ediyor..

Aynen doların yükselişi dış mihrakların oyunu söylemi gibi..

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

Sen ne iş yaparsın.. doctorum..

Neyse zaten dolar bizim tartışmalarımızı dinlemez ,hele ekimde fed aylık 50 milyar dolar indirimlere başlasın asıl o zaman piyasayı seyredin.Bizde ise zaten inşaat ekonomisi var ev ihraç edemiyeceğimize göre her yol mokoko.

5. Sizleri okudukça insanin içi kararıyor valla Benjamin ekim kasım gibi 6 TL olacak gibi ancak faizleri %35-40 lara çekeceklerki anca, o da ekonomiyi toptan bitirir çözüm değil .faizi artirsan bir bela artırmada bir bela kurtuluş yok şemsiye açılacak.gemi şu almaya başladı.

6. Merrill lynch dün ve bugün 108milyon lot satışı geçti garan'da. Ortalama 7,85TL den.

Alan niye alıyor diye düşünüyorum.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Sizleri okudukça insanin içi kararıyor valla Benjamin ekim kasım gibi 6 TL olacak gibi ancak faizleri %35-40 lara çekeceklerki anca, o da ekonomiyi toptan bitirir çözüm değil .faizi artirsan bir bela artırmada bir bela kurtuluş yok şemsiye açılacak.gemi şu almaya başladı.
    Ya hocam yazdığın şu senaryoya bak ben bile hala o kadar hızlı artış beklemiyorum o dedikleriniz bence yılbaşına doğru aralık sonu ve 2019 başında olacak.Hem de bize karamsar demişsiniz.)))))))))

8.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Merrill lynch dün ve bugün 108milyon lot satışı geçti garan'da. Ortalama 7,85TL den.

Alan niye alıyor diye düşünüyorum.
    belki kısa vadeli dead cat bounce olur satarım diyordur. birçok sebep olabilir. ayrıca türkiye'de şirketler hisse geri alımı yapıyor ama onla alakalımıdır bilemiyorum. galiba onlar almadan önce bildiriyorlar ne kadar alacaklarını.

Sayfa 94/1023 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •