2 senede bence bilanço ile oynayıp 100 milyon tl çaldı patron.Kar edecek firmayı bile bile zarar gösterdi.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde bu 3 ayda gönderilen haberler yeni iş ilişkileri ne kadar doğru acaba ben artık inanmıyorum balon haber olmasın bunu öğrenebileceğimiz bir sistem var mı ki?
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bn de supheleniyorum haber var diyor mal veriyolar ve bilanco hep zarar yaziyor . Kedi buysa et nerde fikrasi gibi . Is anlasmasi buysa kar nerede
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana göre bu adamların niyeti kötü. Halka açtılar, posasını çıkardılar ve batırıp kottan çıkaracaklar. Tıpkı borsa mezarlığında yatan diğer hisseler gibi. Ancak, önce bir operasyon yapıp ballandıracaklar ve ellerindekini mümkün olduğunca boşaltacaklar. Sadece bu değil, son zamanlarda operasyon yapılan hisselerde de bu tahminim geçerlidir. 3.dünya ülkesi konumundaki ülkemizde sağlıklı bir borsa ve namuslu patron aramak saflık olur. Bu ifadeler beni bağlar, sakın ha kimse etkilenmesin...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
2,70 iken, 1 lirali fiyatlar yakindir demistim burada, kimse inanmamisti.
Bile, bile lades olduk.
Simdide kuruslu fiyatlar yakindir diyorum.
Piyasa yesil, düser.
Piyasa kirmizi, daha cok duser.
Ihale alir, düser.
Pozitif haber aciklar, düser.
Kuruslu fiyatlara inmesi icin sebeb cok.
Cikmasi icin hic bir sebeb yok.
55M tl lik is aldigini acikladi ve 1,85 ten 1,75 e geriledi.
%6 eder.
Bir kac is anlasmasi ve 2 eksi bilanco ile 0,99 olur!!
Batırma öncesi operasyon %100 dür... (Bkz. Diğer batan hisseler) Bunda da farklı olacağını sanmıyorum...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri