Artan

16.500,00 10 17:20
200,20 10 17:22
36,30 10 17:23
44,90 10 17:22
16,19 9.99 17:24
Artan Hisseler

Azalan

2,79 -10 17:24
234,90 -10 17:21
16,12 -9.99 17:24
30,64 -9.99 17:24
47,48 -9.99 17:23
Azalan Hisseler

İşlem

8.889.328.509,50 17:24
5.825.370.207,04 17:24
5.651.662.899,25 17:24
4.729.618.541,82 17:24
4.342.685.136,86 17:24
Tüm Hisseler
Sayfa 94/101 İlkİlk ... 44849293949596 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 745 - 752 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1. Merhaba sn Aksakal dediğiniz ölçekte bir param yok borsada ama sizin gibi açık sözlü birini tanımakta güzel zamanla belki yakından tanıma fırsatımız olabilir hayatta herşey para değildir ve elbet bir gün belirtiğiniz parayla hisse senedi alabiliriz...

Saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    peki sayin amdmclaren sizin samimiyetinize guvendigim icin soruyorum .

genel borsa yazilari arasina arsivledigimizi soyluyorsunuz . peki sizde bu kriterler mevcutmu ? yoksa sizde kendinize istisna maddeleri bulup ama ben farkliyimmi diyorsunuz

cok acik konusuyum topik katilimcilari ve siki takipcileri icinde dedigim kriterleri saglaysn bence sadece bir kisi var .

onunda borsa birilimi ve finansal altyapisi yeterli degil .sadece olcek kriterini sagliyor....

onun disindski arkadaslara topik sahibi olarak nefret edilme pahasina diyorum ki
    BORSAYI BIRAKIN
    sn aksakal, akşam yazayım inş. şimdi garip bir yere geldik[emoji2] samimiyetle cevap vereceğimden emin olabilirsiniz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by urasimo34 Yazıyı Oku
    Merhaba sn Aksakal dediğiniz ölçekte bir param yok borsada ama sizin gibi açık sözlü birini tanımakta güzel zamanla belki yakından tanıma fırsatımız olabilir hayatta herşey para değildir ve elbet bir gün belirtiğiniz parayla hisse senedi alabiliriz...

Saygılar.
    kiymetli forumdasim bende sunu diyorum herkes bistte olmak zorunda degil . yatirimin tek yolu finansal piyasalar degil . amac kisa yoldan kose donme hayali degilde para kazanmak ufakta olsa bir miktati degerlendirmekse emin olun sizin icin arsa yatirimi bistten yuz kat daha hayirli .

Alıntı Originally Posted by amdmclaren Yazıyı Oku
    sn aksakal, akşam yazayım inş. şimdi garip bir yere geldik[emoji2] samimiyetle cevap vereceğimden emin olabilirsiniz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    tamamdir sayin forumdasim . sizdede gordugum zeka. borsayi bilmem ama her ne is yaparsaniz basarili olacaginiza eminim .

aslinda mesaj size yazildi gibi oldu laki. tum topik sahiplerine bir cagri .
    hemde nefret edilmek pahasina .benim burda yazmaktan ne bir menfastim var ne sevilme.takdir edilme kaygim . o yuzden sozlerimin samimi bir dost tavsiyesi olarak algilanmasini rica ediyorum .

4. Günün özeti.
    bence bu topikteki en faydali paylasimlarim bunlar. umarim bir kisi bile olsa faydalanan biri cikar .

Sımdı ekran ızlemeye donelım bıraz.

Herkese bol kazanclar
     Alıntı Originally Posted by aksakal Yazıyı Oku
    arkadaslar yeri gelmisken sunu da soyleyim .

Borsadan sermaye yapamassiniz sermaye cogaltamassjniz .

Katlama hayallerine girersenjz batarsınız.

Belli olcekten buyuk bir mebla ile borsada yatiri.m yapip karida duzenli olarak icerden cekmiyorsaniz ne islem yaparsaniz yapin borsa sizin icin bi zaman kaybi olur...

Bunu niye simdi dile getirdigim merak edilebilir.

Kar al noktasini belirlemenin basta anlasilmasada aslinda en kilit noktasi burasidir
    hadi bugun biraz yazalim izlemeyi otomatik pilota baglamisken ...

Arkadaslar bu yazacaklarim belki cogunuzun hosuna gitmeyecek fakat ciplak hakikatlerdir.

1 - borsada 5 10 bin lirayla yatirim yapilmaz bunun yerine ailenizle bir tatile gidin bes yildizli bi oyelde vakit gecirin unutamayacginiz bi tatil olur aksi halde zaten piyasaya gidecektir kisa bir surede.

2 - gecmiste boesa tecrubeniz yoksa daha once deneyimlememisseniz veya 5 10 yildir icinde olul bikac kez sifirlamis veya bir arpa boyu yol alamamossaniz bu isten uzak durun kazanmanizin ihtimali yok.

3- borsadan zengin olmak istiyorsaniz gun icinde hesap makinasiyla katlama hesaplari yapiyorsaniz 10 20 bin lirayla villa bmw hayali kuruyorsaniz bu isten uzak durun demeyecegim zaten kisa surede batar uzaklasirsiniz.

Cok iuzatip suslemeyede gerek yok aslinda...

A- borsa tecrubesi ve finansal altyapi

b- %30 kar ettiginizde ihi bir memurun bi yillik maasina tekabul edecek bir anapara miktari ( en az )

c- borsada degerlenirilen paradan edilen karin surekli suretle cekilmesi ... Katin icerde birakilmamasi gayrimenkul e cevrilmesi .

Bu sartları saglayamıyorsanız borsa sızın ıcın bır zaman kaybıdır. Bos hayallerle sadece paranız degıl psıkolojınız aıle duzenınız sosyal hayatınızda gıder.

Simdi bana kizacaklar olacaktir biliyorum ama bu olceklerde ve bu perspektifte bakmayan biri 3 5 kurus parasinida tavan kovalarken kaybeder. Cunku 2 3 ayda yuzde 30 kar onun icin bir hictir .

Net ıfade edıyorum bahsettıgım olcegın altında helekı 5 10 20 bınle borsadaysanız pıyango bıletı alın daha fazla sansınız olur .
    simdi bu yaziyi okuyan ve bu kriterleri saglamayan herkes biliyorumki ben istisnayim ben farkliyim diye dusunecek ama maalesef degil arkadaslar. Parayi para kazanir. Belli bir birikimin altindaysaniz ister 10 000 sayfa kitap okuyun ister kendinizi dsipline etme cabalarina girin ister kendinizi turlu yalan ve bahamelerle avutun .

Olmaz. Bu kriterler yoksa kim olursnaiz olun ne bilirseniz bilin ne kadar zeki olursaniz olun borsada kazanmaniz imkansiz.

Paraniza birikiminize yazik etmeyin kendinizi bos yere bos hayallerle yipratmayin .

Cunku maalesef o bes on kurusluk bırıkım gıttıgınde sız o kaybın degıl o parayla kurdugunuz ımkansız hayallerı kaybetmenın yukunun altında kalırsınız. Bu parayla hıcbır zmaan olmayacak bır bmw yı bırvıllayı kaybetmıs psıkolojısıne gırersınız.

Kendinize bu kotulugu yapmayin .

cok acik konusuyum topik katilimcilari ve siki takipcileri icinde dedigim kriterleri saglaysn bence sadece bir kisi var .

Onunda borsa birilimi ve finansal altyapisi yeterli degil .sadece olcek kriterini sagliyor....

Onun disindski arkadaslara topik sahibi olarak nefret edilme pahasina diyorum ki
    borsayı bırakın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,067
     Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    c- borsada degerlenirilen paradan edilen karin surekli suretle cekilmesi ... katin icerde birakilmamasi gayrimenkul e cevrilmesi .
    Sayın Aksakal,
    Biliyorum ki siz 3 er aylik hisse tutuyorsun elinizde
    yukardaki alıntıya istinaden
    A hissesi yükselis trendinde 4 ayda %35 yükselmis temel verileri çok iyi yeni yatırımların meyvesi henüz alınmamis
    a-Bu durumda bile karı çekmeyi mi tercih edersiniz?
    b-Diger hisselerde elde ettiginiz karı bu hisseyi almayi mi tercih edersiniz?

Ben b seçeneğini yaparim.
    müsait olduğunuzda cevaplarsaniz sevinirim.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

6.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Sayın Aksakal,
    Biliyorum ki siz 3 er aylik hisse tutuyorsun elinizde
    yukardaki alıntıya istinaden
    A hissesi yükselis trendinde 4 ayda %35 yükselmis temel verileri çok iyi yeni yatırımların meyvesi henüz alınmamis
    a-Bu durumda bile karı çekmeyi mi tercih edersiniz?
    b-Diger hisselerde elde ettiginiz karı bu hisseyi almayi mi tercih edersiniz?

Ben b seçeneğini yaparim.
    müsait olduğunuzda cevaplarsaniz sevinirim.
    kar cekme olayi her an hergun yapilacak birsey degildir . ben alti ayda bir yaparim bunu mesela. (beklentimden hizli hareketler ve marjlar olusmussa nadiren dahs rrken olduguda olur )

sorunuza gelince...
    afaki bir soru. orneklemeyle buna cevap vermemiz dogru olmaz . Çünkü o anki hissr dinamikleri piyasalarin durumu diger hisselerdeki beklentiler bunlarin hepside o anki karari etkileyen birer degiskendir.

bol kazanclar.

7. arkadaslar bu olusumuda akliniza yazin haftasonu bunun uzerinede konusalim .

saglikli bir olusumdur ....

(bir hissemizin saatlik grafigi sadece ornek amacli paylasilmistir . daha oncede deigim gibi saatlikte formasyon falan aranmaz saatlik grafikle orta vade islem yapilmaz.... bu olusumlari ancak haftalikda gormeniz durumunda bir anlami olur . aksi halde saatlik periodda formasyon aramak bosa vakit kaybidir )

Sayfa 94/101 İlkİlk ... 44849293949596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •