Sayfa 94/937 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 745 - 752 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by Ümitsiz Yazıyı Oku
    Bilerek sormuyor sanki spiker, kanalın twitter hesabi full isbank i sor diye dolu baska bir yorum bile yok ama sormuyor
    Sanki banada öyle geldi..
    Twetler hep banka ile ilgili.Sunucu da mutlaka bunları okumuştur..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soramaz normaldir. Adamlar o kadarki derin ve etkinki banka elden gidecek 1 seneden fazla muhabbeti dönüyor tınmıyor. Bu banka bizim olsa şimdiye
    5 kere imha ederdik...

3.  Alıntı Originally Posted by oflu61 Yazıyı Oku
    Nokta.......
    Belkidevkonusmama yasagi geldi ondan konusmuyorlar sordurmuyorlar

4. Muhtemelen reklam aralarında kendi içlerinde gelen tweetler arasında hangilerini sorup sormama konusunda istişare yapmışlardır ve Bülent Turan sorulmasını istememiştir.. burada önemli olan bu konu için bu kadar iştahlı ve agresif olmasına rağmen neden böyle birşey istediğiniz

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5. bundan bi .ok olmaz bunu anladım, zamanımı gereksiz şeyleri dinlemekle geçirdim ona yanarım.

6. Sığınacak bunu mu bulduk şimdi.
    Aklımız ermez - derin mesele - gizem - hassas
    Vs .
    Gizli gizli çalışılıyor karda yürünüp iz belli ettirilmiyor he.

.....

Reis ABD den sepet dolu gelirse dışarı ile ilgili rahatlayacağından içeride bu meseleye odaklanır diyorum ben.
    Hele halk bank meselesini çözerse uçaktayken bile iş diyebilir .
    Yani ABD dönüşünün olumlu olması bizim işin oluru için kaldıraçtır.
    Şahsi görüşüm bu yönde..

Ytd....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Esaret çok ümit bağlamıştın kanka

8. Bir zamanlar bir kooperatif e üye olmuştuk maketten sözde hep okumuş yaşlı başlı adamlardik.Herkes sabit taksitle çok iyi imkanlarda yüzme havuzlu tenis kortlu evler alacaktık bir rüyaya kapılmıştık o rüya daha sonra bizim gözünüzü müzü kör etti hiçbir olumsu şeyi görmezden gelmeye başladık.Herkes birbirine umut aşılamaya başladı Facebook grubumuz vardı.insaat firması çok büyük bir firma devlet garantisi var gibi gibi sonu ne oldu mahkeme salonlarında hak arama devresi hüsran yokluk.Ne umutların o sıralarda söndüğünü gördüm.Bazen keşke hiç param olmasaydı da bu durumları yaşamasaydim dediğim çok oldu.on yıllar oldu acısı hep içimde.İnsan birşeye inanmak isterse gözü kör olur.Ben çoğunuzun bir büyüğü olarak en kötüsü ne hazırlıklı yatırım yaparım iyi olursa şansıma.Ben iki ay derken neyi kastettim amacım beklenti yıllardır ben bu hisselerdeyim benim için son düzlük son limit iki ay yıl sonuna kadar.kendi araştırma larim bilgilerim sonucu bana söylenen o olamazsa unut dediler.sonunda olmazsa ben bu parayı silerim arkasina bile bakmam.Siz yok sayacaginiz paranız varsa bu işe talip olun.arakadaş biri diyor ben bütün nakitimi üç çocuğumun rızkını kredi çekerek bu işe bağladım ne bu şimdi...Burada yazılan fiyatların büyüsüne kapılarak bu hisseleri alan yarından tezi yok elden çıkarsın.Bedava peynir fare kapanında olur.Temel kuraldır borsaya ihtiyacın olmayan para ile girilir.Kusura bakmayın yazma ihtiyacı hasıl oldu.Bu son yazım dir.iki ay beklerim olursa ne ala olmazsa unutun gitsin.Sil gitsin.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Nokta...Hoscakalin.

Sayfa 94/937 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •