haber güzel ederidefter degeri 8,70 tl olan bir kagıt bu
haber güzel ederidefter degeri 8,70 tl olan bir kagıt bu
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
Şu habere de kimse bir şey yazmamış ya demekki kimsede senet yok doğru düzgün
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Defter değeri 9 TL. Patron böyle güzide bir şirketi defter değerinden niye satsın. Tahminim, en az 12 TL. ister.Kap taki bu haberden sonra artık şirket hisseleri yukarı doğru tırmanacaktır diye düşünmekteyim.Daha önceleri buraya dadanıp da sonra gözden kaybolup saklanan balinanın neden geldiği şimdi anlaşıldı. Bu balina artık burayı terketmez.
Bu haberle ister istemez satışı fiyatlayacaktır, satılırsa üç çeşit fiyat belirleme yönteminden en yüksek fiyatı verecek olan yöntem kabul edilecektir bizler için..şu an için defter değeri olan 9 TL gibi bir rakam öne çıkıyor..tamamı değil de ayrılma hakkı doğuracak bir oranda satılsa bu fiyatlar olacaktır..Diğer durumlarda hisseye olumlu yansıyacağından güzel şeyler olacaktır..
Kap taki habere göre patron şirketi satmayı veya bir kısmını satmayı ya da ortaklık düşünüyor. Artık hissenin defter değeri olan 9 TL. lere doğru bir yükseliş olabileceği ihtimali beni çok umutlandırıp heyecanlandırıyor.Pazartesiyi iple çekmeye başladım. Çoğu senedin 2-3 katına çıktığı şu günlerde hiç kazanamayan biri olarak bu haberle birlikte kazanma ihtimalimin ortaya çıkması beni çok sevindirdi.
Son değerleme raporuna göre çıplak olarak arsa ve bina değeri toplamı 510.000.000/87.000.000=6 TL
KDV dahil fiyat 1.000.000.000/87.000.000=12 TL defter değeri
Bana ikisi arasındaki her türlü fiyat uyar
Pazartesi gorecegiz. Küçük yatırımcıda çok da hisse yok sanırım. Ytd. Herkez kazanır inşallah.
Defter değeri 9 'ün üstünde son değerleme raporuna göre byakil ytd.
Yer İmleri