Sayfa 94/808 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. [IMG][/IMG]

GARAN... 9,99 destek
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. [IMG][/IMG]

CİTİ ne yapıyor
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3. 134.275 den verdiklerimi 132.350 den yerine koydum...
    Yazık hakikaten ... Aynı haber kaç gez daha satılacak veya alınacak... sıkıldık hakikaten , yakında sadece yurt dışı işlem yapacağım...

4. Sn karar_anı, hoş geldiniz... Yorumlarını burada bekliyorum..

5. Cuma günüde 132,000 destek olmuştu bakalım bugünde olacak mı

6. [IMG][/IMG]

KANAL...

7. Piyasada sanki biraz düzeltme yada mola istegi var gibi olumsuz habere daha fazla tepki veriyor gibi..

Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Sn karar_anı, hoş geldiniz... Yorumlarını burada bekliyorum..
    teşekkür ederim hoş buldum.. olur tabiki zaten bu bizim hobimiz olmuş. değilse maksadımız kimseye akıldanelik yapmak değil
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 94/808 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •