Sayfa 94/534 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 4266 madde; 745 - 752 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Devre kesicide..
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. 5 dk.lıklar dünkü kapanışta SAT vermişti ve bugün açılışla birlikte algoritmalar devreye girdi. Sistemi olanlara güzel para kazandırdılar.

3. BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti'nin 10.3. maddesine istinaden Borsa İstanbul Genel Müdürlüğünce; BIST Katılım Tüm, BIST Katılım 100, BIST Katılım 50, BIST Katılım 30, BIST Katılım Sürdürülebilirlik ve BIST Katılım Temettü endekslerinde 01.10.2023-30.04.2024 dönemi için ekli tabloda yer alan değişikliklerin yapılmasına karar verilmiştir.

Helal para kazanmak isteyenler pazar değişikliğinden dolayı ellerindeki hisseyi sattırmış.
    İnanç tacirlerinin islami kılıf altında uydurdukları yeni sistemin sonuçlarını yaşadık bugün .

23' ten satanlar balık rakı yaptı.
    Sahiplerini sevmesem de, bu hisseyi sevmeye başladım.
    Yolumuz uzun...

4. Katılım endeksine dahil YF - EYF satışları gibi duruyor...Görünüme bakılınca her zamanki gibi önceden haber almışlar. Çürümüş; dini sömürü aracı olarak kullanan mafya tarafından idare edilen bir devlette hiç de şaşırtıcı değil. İyi tarafından bakacak olursak tamamen satmışlar, baskı kalktı en azından...

Sayın Kurul karar vermekte zorlanıyor belli ki, bu haftaki bültende de yokuz. Hayırlısı olsun.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Katılım endeksine dahil YF - EYF satışları gibi duruyor...Görünüme bakılınca her zamanki gibi önceden haber almışlar. Çürümüş; dini sömürü aracı olarak kullanan mafya tarafından idare edilen bir devlette hiç de şaşırtıcı değil. İyi tarafından bakacak olursak tamamen satmışlar, baskı kalktı en azından...

Sayın Kurul karar vermekte zorlanıyor belli ki, bu haftaki bültende de yokuz. Hayırlısı olsun.
    --son iki dönemin bilançoları düzgün değil...onu nasıl sunacaklar; ben de merak ediyorum...çünkü halka arz izahnamesi gibi sunuş yapmaları gerekiyor...

--gösterilmeyen kur farkı zararı ile epdk nın el koyduğu, 12 aylık kardan düşülmeyen ve karşılık ayrılmayan ve alacak olarak gözüken yaklaşık 1.5 milyar olduğu gibi kalacak mı??

6. O para, ODAS'tan alınan borç ile EPDK'ya (ihtiyari nitelikte) ödendi ve mahkeme kesinleşene kadar alacak hanesinde görünmeye devam edecek. Bu işlemde mer'i mevzuat ve muhasebe ilkeleri yönünden hiç bir katakulli yok.

Bu bilançoda dikkat etmemiz gereken, her ne kadar SPK tarafından henüz onaylanmamış olsa da parası sermaye avansı olarak önceden yatırıldığı için özkaynaklarda meydana gelecek 3 küsur milyar TL. lik artış. Buna ilaveten erken borç kapamasından kaynaklanacak olan tahminen 450-500 milyon TL. ilave artışla birlikte 3,5 milyar TL artış.

9 aylık bilançonun kapanmasına 2 gün kaldı ve sermaye artışı gerçekleşmediği için eski sermaye üzerinden yaşanacak bu özkaynak artışı (şahsi kanaatim bunu bile hesap ettiler) muazzam bir cazibe yaratacaktır. İlaveten borçlar kapatıldığı zaman 26.70 civarında olan dolar kuru an itibariyle 27.50, yani şirketin gayet isabetli bir karar verdiğini görüyoruz. Ki, yılsonu beklentim 30 TL civarı. Bunu özellikle vurgulamak isterim...YTD

...
    Son düzenleme : Hissedarxd; 29-09-2023 saat: 09:02. Sebep: YTD eklendi

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    O para, ODAS'tan alınan borç ile EPDK'ya (ihtiyari nitelikte) ödendi ve mahkeme kesinleşene kadar alacak hanesinde görünmeye devam edecek. Bu işlemde mer'i mevzuat ve muhasebe ilkeleri yönünden hiç bir katakulli yok.

Bu bilançoda dikkat etmemiz gereken, her ne kadar SPK tarafından henüz onaylanmamış olsa da parası sermaye avansı olarak önceden yatırıldığı için özkaynaklarda meydana gelecek 3 küsur milyar TL. lik artış. Buna ilaveten erken borç kapamasından kaynaklanacak olan tahminen 450-500 milyon TL. ilave artışla birlikte 3,5 milyar TL artış.

9 aylık bilançonun kapanmasına 2 gün kaldı ve sermaye artışı gerçekleşmediği için eski sermaye üzerinden yaşanacak bu özkaynak artışı (şahsi kanaatim bunu bile hesap ettiler) muazzam bir cazibe yaratacaktır. İlaveten borçlar kapatıldığı zaman 26.70 civarında olan dolar kuru an itibariyle 27.50, yani şirketin gayet isabetli bir karar verdiğini görüyoruz. Ki, yılsonu beklentim 30 TL civarı. Bunu özellikle vurgulamak isterim...YTD

...
    Mükemmel tespit, süper bir yorum. Teşekkürler.

8. Saatlikler çabuk toparladı...Zaten her şeyden haberleri var. Demem o ki, velevki tahsisli başvurusunu SPK onaylamayacak ise yukarı yönlü agresif fiyatlamalardan anlarız bunu...Şahsen 24 Tl üzeri benim için bu anlama gelir...YTD

Sayfa 94/534 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •